Senada Nurkić
promo
Senada Nurkić
Senada Nurkić priznala da je mislila na Medenicu kada je otpevala svoj prvi singl, Foto: promo

 

Naime, Maci se Peđa dopada već duže vreme i non-stop sluša njegove numere, te je ovom prilikom poznatom klubskom pevaču poručila da želi da ima seks sa njim, ali da je “diskrecija zagrantovana”.


- Sviđa mi se Peđa Medenica, još uvek ga nisam upoznala, ali kada se to bude desilo, neću ga pustiti tako lako. Čim mu čujem glas, napalim se. S obzirom na to da znam da je Peđa zauzet muškarac, ja mu garantujem da će sa mnom doživeti nešto što do sada nije i ovom prilikom mu poručujem da je sa mnom diskrecija zagarantovana, kao što i kaže moja nova pesma - iskreno nam priča bivša učesnica “Parova”. Maca je veoma ponosna na novu pesmu i veruje da će se dopasti publici.


- Nadam se da će posle ove pesme mnogi ljudi biti diskretniji, jer će tako biti srećniji! Spot sam snimala u Crnoj Gori i super sam se zabavila tokom snimanja, jako sam zadovoljna i singlom i ekranizacijom i nadam se da će se i publici dopasti i da će postati hit. Ja sam na ovo čekala 24 godine. Oduvek sam želela da budem pevačica i poznata i sada mi se ta želja ispunila. U poslednje vreme je sve više i više posla i jako sam srećna zbog toga - dodala je za naš list Maca.

Peđa Medenica
Peđa Medenica, Foto: promo


Kada je juče premijerno prikazan Macin spot, mnogi su prokomentarisali da je stajlingom i pokretima pokušala da iskopira Sandru Afriku, ali starleta kaže da je jedinstvena.


- Svi su mogli da vide u rijalitiju “Parovi” kako ja đuskam i koje pokrete imam, tako da nema ni govora da sam bilo koga iskopirala. Maca je jedna jedina i ne kopira nikoga - kroz osmeh nam je prokometarisala Senada, koja ne krije koliko je srećna što je njena pesma samo za dan digla veliku prašinu.


A kako će reagovati Peđa Medenica na ove Macine izjave i da li je on sledeći njen plen, ostaje da vidimo.