Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Blogerka je  otvoreno i iskreno pričala sa svojim terapeutom, koje su joj mnogo pomogle da preboli emotivno i psihičko rastrojstvo.

"I dalje posećujem psihoterapeuta i pijem... na terapiji sam. To je skroz normalno. Ljudi odmah posle misle ako odeš kod psihijatra ili psihologa, odmah si lud, i tako dalje. Jednostavno, po mom mišljenju, ko god se ne oseća dobro i ima potrebu da razgovara s nekim o svemu, trebalo bi da potraži pomoć, ja sam stvarno za to", navela je Luna.

Sa doskorašnjim dečkom retko se čuje, osim, kako je rekla, kada pričaju o poslovnim temama.

"Nemam kontakt sa Slobom, osim u poslovnom smislu. Tako je najbolje za mene, još se oporavljam od te veze, najbolje je da se on i ja ne viđamo", rekla je blogerka, dodajući da njeni roditelji jedva prihvataju činjenicu da ona ulazi u rijaliti.

"Nadam se da ću izdržati. Veliki je problem bio kada sam im rekla da ću ući u "Zadrugu 2", uopšte nisu bili za to. Imala sam duge, duge razgovore sa njima. Objasnila sam im da je to nešto što ja moram da uradim jer je to moja želja, imam 22 godine, sama donosim svoje odluke, ali mislim da će ovoga puta biti bolje. Ja sam ih zamolila da se malo izoluju od svega toga, da ne budu u rijalitiju, da se ne svađaju, da ne komentarišu, da vode više svoj život. Da shvate sve to kao jednu veliku igru, kao jedan posao i da ne shvataju previše lično. Mislim da će ispoštovati, vidim da su i oni bolje, da su dosta i oni naučili iz "Zadruge" u kojoj sam bila, to je veliko iskustvo i mislim da će sve biti kako treba", rekla je Luna.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Komentari (7)

Mita

27.08.2018 22:30

Ne moze Luni pomoci psihoterapija i lekovi dok je na kontraterapiji kod majke Anabele.

SS

28.08.2018 13:11

@Mita - Luna je jedna iskrena i lepa devojka!Ljubav izmedju nje i Slobe je bila iskrena,nerazumem Slobu,zasto je dozvolio da ta ljubav propadne.Velika je greska za nju, da udje u zadrugu 2.

Nenad

27.08.2018 22:36

Najveca folirantkinja svih rijalitija ikada. Potpisujem to.

Nina

27.08.2018 22:53

Meni je ove devojke žao. Kristina je bila moj favorit. Ludost je da Luna udje u zadrugu 2. Nema ona taj kapacitet da shvati rijaliti kao posao, kao prekaljeni rijaliti igrači. Još je nestabilna, emotivno ranjiva. Rastrgnuće je bukvalno. Jer su svi u prednosti. Gledali su je mesecima, tačno znaju gde da je gadjaju da je povrede. Samo će linč koji je imala na društvenim mrežama preneti na ekran TV. A posledice mogu biti katastrofalne po njeno mentalno zdravlje.

@nina

28.08.2018 08:12

@Nina - Ne treba da ti bude zao.Ona nije za zaljenje.Sve smisljeno radi. Nije ludost, sve naplacuje.Takva je.Tebi nije Kija bila favorit jer po smislu teksta , pravdas tu svalerku, ljubavnicu.Koliko puta je samo povredila i povredjivala Kristinu, kao coveka,najpre?

coco

28.08.2018 02:09

od prvog se dana videlo da je tebi potrebno zestoko lecenje i terapija. Tebi pre svega treba objasniti razliku izmedju realnosti i rialija. Ti si devijatna u svakom pogledu i ne znas da zivis u ralnom svetu, jer si nesigurna i zla osoba i takvi se jedino osecaju sigurno u ustanovi zatvorenog tipa. I ti si drska i bezobrazna i prko mrtvih ides cak i brakove rusis. Samo keep in mind ovaj puta neces imati Slobu da ga plavis i mlavis i da te on zaustaljva da ne lomis i loces.

Duška

28.08.2018 10:45

@coco - Moram da registrujem sledeće; čitam komentare po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su Kristinini fanovi puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Ona je glumatala,folirala se, manipulisala i izigravala žrtvu" ucveljene žene", to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji je ona podstakla takvim ponašanjem. Narode, da li ste normalni?