Luna bila sa drugim zadrugarom u krevetu, Sloba će pući od muke!

J.O. | vip 2018-01-10 12:44:27 2018-01-10 12:44:27

Luna Đogani navodno gaji emocije prema Slobi Radanoviću pre početka rijalitija "Zadruga", a vezu su započeli u rijalitiju iako je pevač oženjen.

Screenshoot Youtube

Pojavio se dokaz koji pokazuje da dan pre nego što se poljubila sa Radanovićem, Luna je bila u krevetu sa Banetom Čolakom. Luna se čak uvredila kada su je gledaoci pitali za Čolaka.

- Bane je jedini muškarac, koga gledam kao mog Adama, kao brata, čovek se druži sa mojim ocem se druže. Bane i Filip su moji privatni prijatelji, sa mojim ocem se druže, gledaju mog oca kao brata. To je bilo kada smo se Sloba i ja tek muvali. Pošto je Sloba spavao pored Banetovog kreveta, ja sam legla u Banetov krevet da bi pričala sa Slobom i on je seo pored da priča sa nama - rekla je Luna.

Đoganijeva je izjavila da Baneta ne bi ni "preko blututa", jer joj se dopada Sloba. Nakon toga je i Čolak prokomentarisao ovo pitanje.

- Ja sam sa Gagijem napolju prijatelj i kućni i dosta sam sa njim radio. Lunu gledam kako sestru i u životu nisam pomislio bilo šta niti sam imao bilo šta sa tom devojkom - rekao je Bane.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više