Lane Gutović
Printscreen
Jelena Golubović

Promo

Jelena Golubović, Foto: Promo

Nakon svađe koja je eskalirala posle svadbe Marka i Divne, Milan je izneo šokantne detalje o rediteljki, a osim priče da je abortirala dete oženjenog muškarca, on je Jelenu optužio da je „skidala” momke mami Svetlani. Da to nije prazna priča, pokazao je otkrićem da su on i Jelena u jednom periodu bili bliski prijatelji, te da mu je sve šokantne detalje iz prošlosti pričala upravo njena majka Svetlana.

Svetlana Golubović

Đorđe Kojadinović

Svetlana Golubović , Foto: Đorđe Kojadinović

U celoj frci izgovoreno je i ime proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je, po Milanovim rečima, bio veoma blizak sa Jeleninom majkom Svetlanom, koja je volela da mu sprema ručak, posebno kuvanu kolenicu.

- Teško mi padne kada neko iznese nešto tako užasno. Ja sa ćerkom nisam menjala momke - tvrdi Jelenina majka, koja na sve načine pokušava da opravda svoju ćerku.

Kada smo je pitali u kakvom je odnosu sa glumcem Lanetom Gutovićem, imala je zanimljiv odgovor.

- Mi nismo nikada imali ljubavni odnos. Imamo lepo prijateljstvo, znali smo satima da igramo karte i to je sve - rekla je Svetlana za „Alo!”, dok Gutović priznaje da se ne seća svakog detalja iz druženja sa Svetlanom Golubović i dodaje da njih dvoje nikada nisu bili u šemi.

Lane Gutović

Printscreen

Lane Gutović, Foto: Printscreen

- Svetlanu veoma dugo poznajem, mi smo dobri prijatelji. Između nas nije postojalo ništa više od drugarstva. Često smo zajedno igrali karte, tu je bila i njena majka, tako da između nas nikada ništa nije moglo da se desi. Svetlana je tada bila udata i sa dvoje dece. Zaista se ne sećam da mi je kuvala kolenicu, jer ja nisam neki gurman da bih to pamtio - kaže sa osmehom Lane, koji priznaje da u poslednje vreme ne gleda domaće TV kanale, već isključivo strane.

Komentari (6)

nedjo

07.11.2017 21:02

mozda jeste ,mozda nije

dr. prof. doc. Silvana

07.11.2017 22:41

Miljanin otac Siniša je mozda odboksovao dva-tri meca u Radnickom. Za njega u Nisu niko ne zna, a kamoli da je bio 3x prvak ex YU?!? Porodica zivi od socijalne pomoci i od Miljaninih para iz rialitija. Mala laze, krade i bavi se prostitucijom. Nevaspitana i veoma losa porodica. Miljana je njihova slika i prilika. Jedva je zavrsila osnovnu skolu. Sa dijagnozom koju ima, nije smela da udje u rialiti. Cacak i Šabac je tek posebna prica u njenom zivotu. Mala treba da ide na lečenje i bude pod nadzor

Ana

08.11.2017 09:10

@dr. prof. doc. Silvana - Sandzi ucuti ,gora si od nnje................

Šojke

08.11.2017 04:48

A ko bi pa gledao domace kanale i prostituciju?

Mili

08.11.2017 05:03

Gutović je lažov,a možda kao glumacu dozvoljena mu je umetnička sloboda, dobro će biti Jeleni dok je omalovažavate.

Ji

08.11.2017 10:17

@Mili - Ko igra karte sa udatom zenom?a majka je cuva? Gde je muz?