Stanija Dobrojević
privatna arhiva
Stanija Dobrojević

privatna arhiva

Stanija Dobrojević, Foto: privatna arhiva

Ona tvrdi da je pesma njenog bivšeg cimera sa „Farme” potpuni promašaj.

- Kiki bi napravio hit i zaradio ozbiljnu lovu samo da je pesmu snimio sa mnom. Ovako, žao mi je, srce moje - kroz smeh za „Alo!” kaže Stanija o budućem kolegi.

 

Očigledno da u pevačke vode više ne odlaze samo starlete već je ovo zanimanje postalo primamljivo i kriminalcima, pa je tako i Kristijan izletom u muzičke vode odlučio da prekrati vreme u „Zabeli“.

Da li će pomutiti slavu devojke zbog koje se tokom učešća u rijalitiju „Farma” zamalo nije razveo ili joj je ovo samo osveta, što ga je, kako on kaže, prevarila za novac od nagrade - ostaje da vidimo. Jedino u vezi sa čim nema dileme jeste to da je Kristijan postao reper.

Kristijan

Dejan Briza

Kristijan, Foto: Dejan Briza

- 20 godina zatvora imam i zato nemoj da pričaš mi šta je kriminal. Moj život je između četiri zida, iskustva na ulici previše imam. Tako sam živeo, ne pitaj zašto, nekako stekao uličnu slavu. Ja sam od onih što zauvek traju. Imam čelični mentalni sklop i telo u treningu non-stop - recituje Golubović u svom novom singlu i tako opisuje svoj život.

On se u tekstu pesme dotiče i vremena provedenog na imanju u Lisovićima.

- Narod je video kakav sam čovek, da ne volim nepravdu, glumce i zlo. Svojima donosim hranu za sto. Dižem se uvek ko Feniks iz pepela, demoni prošlosti noću me traže. Nekad smo pucali, bili smo ludi i mangupi grada harali „preko”, al’ platili cenu za sve što smo bili - tvrdi Kristijan, između ostalog, u svojoj rep numeri.

Save

Save

Komentari (3)

bordžija

12.10.2016 09:04

Bilo je potrebno da Stanija propeva pa da dospe u šake Ćazima Osmanija ?! Kao starleta je odolevala njegovom šarmu, međutim, kako se latila mikrofona, Ćazim joj je ustupio svoj. Nikako ne mogu da shvatim kako jedna školovana i recimo poluinteligentna žena sebi dozvoljava da je spajaju sa Ćazimom, ne zato što je on šiptar, već zbog godina koje su njega debelo nagrizle. Jeli to pomodno ili trend legnuti sa nekim biznismenom u krevet, a onda se vaditi kako to nije istina. Eh Stanija, Stanija ?????

sofi

12.10.2016 12:37

@bordžija - Kakva je to bolesnica!!! Za nju vise ni negativni komentar! Odvratna, ljigava, d o s a d n a Alooooooooooooo, dokle ce te vise da nas trujete sa Onanijom! Napravite "srpski plejboj" pa pisite o kur...ini na svih 50-tak strana, pa ko voli neka kupuje, vama pare, njoj medijski prostor i svi zadovoljeni! Aman vise dosta!

Jana

12.10.2016 10:49

Ciju, ciju, tup!!! Novinari bi trebali ovim mediokritetima stati na kraj, oni su ih stvorili a sad lepo da im pokazu kad je dosta.