Kija vrištala od besa i u suzama napala Slobu

Alo! | vip 2018-01-17 05:39:49 2018-01-17 05:39:49

Kija nije mogla da suzbije bes.

Youtube printscreen

Veliki šef poslao je sinoć pismo u kojem je Kristina Kija Kockar tužila Slobu Radanovića zbog neistina koje je izneo o njoj.

Pismo je pročitala Nena Petrović, a kada je je čula sadržaj pisma, Kija se rasplakala.

"Dragi zadrugari, na adresu Velikog šefa stigla je Kristinina tužba. Ona je tužila Slobu zbog neistina koje širi o njoj. Zapanjila je činjenica da čovek sa kojim je bila toliko godina priča da su se njih dvoje ljubili na blic. Ni Sloba ni Kristina nisu angažovali advokate i sami će se zastupati na sudu. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će večeras nakon suđenja doneti odluku da li je tuženi kriv - navodi se, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Miljana je otpočela suđenje i tražila je od Kije da se izjasni ali ona je rekla da nema šta da kaže.

- Kako nemaš? Tužila si ga, a sad nemaš šta da kažeš - upitala je šokirano Miljana i onda predložila da Kija bude kažnjena, pošto neće da učestvuje.

Tada je Kija besna i uplakana napustila sastanak, a Nena i Ana Korać su joj prišle i pokušale da je uteše.

Sloba je rekao da je Luni pričao o tome šta se događalo između njega i Kije, što je Luna i potvrdila i iznela svoja saznanja.

- Ljudi, ne pričajte kad ne znate šta se desilo, on je otišao tamo ona je njemu prišla i rekla sam mu da ne treba da beži i onda sam ja rekla da ja mislim da se ona ne folira i da stvarno plače. On se sinoć iznevirao i pričao meni neke svoje trenutke, kad je on plakao... Da je njemu bilo teško kad je bio s njom bio kako se on osećao u nekim situacijama i da u poslednjih par meseci nisu imali bliskosti, da su se poljubili na blic - rekla je Luna, na šta su svi burno reagovali.

Nedugo potom u sobu se vratila Kija koja je počela da urla na Slobu.

- Nemoj da lažeš! Kako te nije sramota?! Kako te nije sramota?! - vikala je Kija, onda je usledila žučna svađa.

 

Expand player
Pogledajte više