KIJA OTKRILA DETALJE PRIVATNOG RAZGOVORA SA SLOBOM: Luna će doživeti nervni slom kada čuje šta su o njoj govorili!

Informer/R.J. | vip 2018-08-03 10:34:01 2018-08-03 10:34:01

Neće joj biti dobro!

Printscreen

Priča o ljubavnom trouglu Luna-Sloba-Kija se ne stišava! Taman kada se konačno smire strasti, neko od njih ponovo iznese neke detalje i zapali javnost! Međutim, ono što je Kija tek sada priznala nateraće Lunu na nervni slom!

Kristina je iz novog ugla prokomentarisala čuveni ljubavni trougao u kom se našla ali je iznela i šokantne detalje koje joj je bivši muž izrekao.

"O Slobi i Luni ne ne razmišljam uopšte, ali oni mogu da imaju samo seks-kombinaciju", istakla je Kija za Hit, dodajući:

"U jednom razgovoru sam mu rekla: "Idi kod ove svoje, ako te primi nazad", a on mi je na to odgovorio: "Ja sa njom mogu da budem kad god hoću", u fazonu - laka je. Otkrio mi je da je sa njom bio samo zato što mu je falio seks."

"Luna jeste bila zaljubljena, ali ga nije volela. Kada voliš, moraš da imaš gram samopoštovanja. Ona je nevaspitana, nekulturna i nesigurna. Trebalo je da shvati da od njih nema ništa, jer on nije želeo da se razvede. Luna više mrzi mene nego što voli njega. Ma, pukli bi oni i ranije, nego kad su već pojeli g*vno, onda su to želeli da učine do kraja. Luna je održavala vezu da ne bi ispala samo jedna u nizu, a Sloba da ga ne bi pljuvali njeni fanovi, kad to već čine moji", zaključila je Kija, prisećajući se toga da Radanović nije umeo da nabroji pet tema o kojima može da priča sa Đoganijevom.

"Čak i o modi mogu da pričam sa njim bolje nego ona."

Expand player
Pogledajte više