Kija prozivala Slobu, Luna poludela

Alo! | vip 2017-11-24 07:19:33 2017-11-24 07:19:33

"Da li je ovo naš brak Slobodane?!", siktala je Kija.

Youtube printscreen

Zadrugari su noćas imali priliku da čuju i vide sve ono što se događalo u "Zadruzi", a što je promaklo njihovim očima i ušima.

Svi su se iznenadili kada su saznali da su Filip Đukić i Zorana Stefanov u vezi, ali, kao što je bilo i očekivano, najviše pažnje je izazvao odnos Lune i Slobe, koji su se više puta raspravljalo dok su bili sami. Zadrugari su čuli i šta je sve Luna rekla Sanji o Kiji, a kada se klip završio, Sanja je rekla kako će uvek biti na Luninon strani.

- Taj dan, kada je Kija ušla, bio je svima težak. Bežali smo jedni od drugih, samo da se ne gledamo. Ja sam rekao da ću uvek biti čovek, već kada nisam ispao kada je trebalo. Neću dozvoliti da neko nešto ružno priča o Kiji - rekao je Sloba.

Na to se odmah nadovezala Kija.

- Slobodan je retko kada mene branio. Ne volim kada tvoja ljubavnica u tvom prisustvu priča o meni. Rekla sam ti Slobodane da ne ideš po ćoškovima, već da mi kažeš u lice šta imaš - rekla je prevarena supruga, nakon čega je usledila svađa sa Macom, koja je sinoć čula svađu Lune i Slobe.

Dok je produkcija puštala klipove, Kija nije odolela da ne dobaci nekoliko komentara na Slobin račun.

- Da li je ovo naš brak Slobodane isto?! Jadan Slobodan, nema sreće sa ženama! Super ti je, a? Nemaš sreće sa ženama - dobacivala je Kija.

Voditeljka Dušica Jakovljević je pitala Kiju šta su tačno značili komentari koje je uputila u toku video-priloga, a Kristina je rekla da je to više puta čula od muža.

- Ja sam čula te rečenice hiljadu puta. On je u braku imao slobodu. Slažem se sa Lepim Mićom da sve zavisi od muškarca. Vidim da je ista priča. Iste rečenice, ali razumemo zašto nije Luna sigurna u njega, posle ovoga što je meni uradio - izjavila je Kristina.

 

Došlo je i do svađe Mikija i Lepog Miće, pošto se pevaču nije dopao komentar koji je imao Đuričić. Kija je nastavila, a kada je rekla da joj je "sve bolesno" čuo se Sloba koji je rekao Luni: "Pa što si ušla?", koja je posle odgledanih nekoliko svađa rekla da je opasno ljubomorna i da ne zna kako će njena i Slobina veza funkcionisati kada izađu iz "Zadruge".

Sramota me je! Svesna sam da sam klinka. Imam 21 godinu. Nisam imala veze u životu. Nisam iskusna - iskrena je bila Luna.

Expand player
Pogledajte više