Kija i Sloba urlali i vređali jedno drugo, a onda je nastao neviđeni haos!

alo.rs/Srbija danas | vip 2018-01-26 18:37:23 2018-01-26 18:37:23

Užasna scena odigrala se u rijalitiju između još uvek zakonitih supružnika.

Printscreen

Nakon što su dobili novi nedeljni zadatak u kome zadrugari moraju da snime kratak film, Sloba Radanović je izabran za scenaristu, a Kristina Kockar za reditelja.

Kako je došlo do svađe oko snimanja, Drvo mudrosti je pozvalo prvo njih dvoje, da čuje o čemu je reč.

- Slobodan je pisao i očigledno ima viziju kako to treba da izgleda i tu treba da budemo zajedno i da to rešimo, a ne da se mešaju glumci i neki ljudi koji su iskompleksirani, jer nisu izabrani, kao što je Milica i mnogi drugi... - rekla je Kija.

Problem u komunikaciji je nastao kada je Kristina krenula da prebacuje Slobi zbog toga što je drugi ukućani osuđuju da ne zna da radi taj posao. Uz to je navela kako je u tome i više nego odlična, jer je nedavno pomagala u snimanju spota za novu pesmu njenog i dalje zakonitog muža Slobodana, piše Srbija danas.

- Ja imam problem sa tobom, to što ti nemaš poštovanja prema meni u to smo se uverili kad je bio tvoj spot. Ti pokušavaš da umanjiš moju ulogu u svemu ovome - prebacila mu je Kija.

- Smanji svoje lične frustracije i pričaj o zadatku - prekinuo ju je Sloba, međutim stujardesa je nastavila po svom:

- Ti imaš lične frustracije prema meni kroz sve što radimo, lepo sam juče ustala i rekla nemoj da se svađamo. Nemoj da se dereš na mene, imaš li neku drugu rečenicu osim mrš, odj*bi i da pokazuješ srednji prst. Imaš 28 godina... - vikala je Kristina.

- Začepi žrtvice! Neka žrtva pobedi! Hoćeš da pričaš o zadatku ili da te odje*em? Ćuti bre više! - besneo je Sloba, ali Kija nije prestajala.

Vidno iznerviran bacio je scenario i rekao da ne želi da učestvuje u ovom zadatku a potom napustio Rajski vrt. Drvo je nagovaralo Kockarevu da vrati Slobu i da nastave zadatak.

Ukoliko Sloba ostane pri ovoj odluci, spekuliše se po društvenim mrežama da će direktno biti nominovan zbog nepoštovanja zadatka.

Expand player
Pogledajte više