Kija i Sloba
Screenshoot Youtube
Kija i Sloba

Screenshoot Youtube

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Od kada su Luna i Sloba raskinuli, pevač je postao mnogo bliži sa svojom zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Kija i Sloba su prethodne noći pričali sa osehom na licu, a razgovor je počeo oko hrane koju će ove nedelje supružnici deliti.

- Tost će ti se pokvariti ako ga ne pojedemo - rekao je Radanović nagovešavajući Kiji da moraju podeliti taj obrok.

- Ako ga ne pojedemo? - pitala je Kockareva iznenađeno. Pevač se ispravio i naveo kako će tost sam pojesti, ali Kija je već imala osmeh na licu, pošto je shvatila da će ove nedelje deliti obroke.

- Ti si dobar sa mnom samo kad imam hrane - rekla je Kristina.

Kija i Sloba

Screenshoot Youtube

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

- Ne lupaj gluposti, ja sam tebi sve davao - odgovorio je Sloba. U "Zadruzi" boravio njihov zajednički prijatelj, Aca Živanović kao deo ovonedeljnog zadataka "Nesvakidašnje pojave". Pevač je u tom trenutku prišao i pokušao da sastavi Slobu i Kiju i natera uh da se zagrle. Njih dvoje su ignorisali pevača i nastavili priču o tome šta će jesti kada napuste rijaliti.

- Kad izađemo napuniću frižider. Veliki frižider ću da kupim i biće pun hrane. Da znaš. Biće i slatkiša, i svega. Čokolade, čips, biće šunke, kobasice, bečke šnicle, pileće supe, biće bifteka - navodila je Kija.

- Razmisliću - odgovorio je Sloba. Njegova bivša devojka, Luna Đogani, posmatrala je ovaj razgovor. Bilo je evidentno da Đoganijevoj nije prijatno zbog prizora koji je videla.

 

Komentari (10)

lola

22.05.2018 11:13

a neko vece imao keks sa ljubavnicom, tacnije ono kada je medved iz Kupinova krizirao, bezi Kija od njega spasi se.

Dijana

22.05.2018 13:18

@lola - Upravo tako, Kristina igra igrice prljave koje Sloba prihvata, zarad mira u kući,kad izadj Kristina će ga videti samo na potisivanju papiroogije za razvod. On nju ne voli.Ima neko poštovaje jer je džntlmen kao prema osobi sa kojom je nekada bio. Ona mora da shvati,da je život ljubav velika, poštovanje, uvažavanje tolerancija.Medjutim to je kod njh odavno nestal Uv ezi i braku varali su obadvoje. Ona se poziva na venčanje pred Bogom,zašto nije poštovala kodexe Crkve idr Ni ona ne vol injega

Branko

22.05.2018 11:21

Hvala dragom Bogu, da najzad vidimo osmeh na Slobinom licu i da normalno smireno razgovara. Slobo samo tako pa kad izadjes odluci o svom zivotu.

Patuljasti pinč

22.05.2018 12:31

Kristina je do zla boga nametljiva. Na Acu naskače juče a on ušao zbog Ane, umeće se između njega i Ane, melje, melje neumereno, nesuvisle šale za Živanovića tako da su taj zadatak pali zbog nje. Ko god ima poziv od porodice, prva je ona u govornici, da sve vidi da sve čuje...kao da je ona nečijoj porodica bitna. Ali - da bude u kadru to je za nju neprocenljivo. Jezivo nametljiva i naporna osoba.

@patuljastipinc

22.05.2018 17:55

@Patuljasti pinč - Aha,ma kako da ne.Mrs bre.

Dule

23.05.2018 11:55

@Patuljasti pinč - Imas lepo ime i jos lepse prezime. Cestitam.

una

22.05.2018 12:45

Ne treba verovati ovom balvanu.Sramota treba da ga bude.Tolika gromada od coveka a tako sitan moralno.Ne mogu da verujem da on trci od jedne do druge.Covek nema ni svoje misljenje a to sto radi je KATASTROFA. On dozvoljava da ga ponosna ljubavnica i dalje zavodi.On je covek koji samo dobro peva a IQ mu je ispod nule!

Jelka

22.05.2018 12:51

Konacno lici na coveka.

jadrankasw

22.05.2018 13:11

Decko izgleda pristojnije i normalnije kada je bez štrokave, mada sam i dalje mišljenja da je manipulator i folilirant.

UPI vezba 5

22.05.2018 18:06

Ja navijam za Slobu i Kiju, Luna je zlo od zene. Moja majka kaze ako nadjem zenu kao Luna da ce me se odreci, a cale kaze da je Kija bolja riba, sto bi Es Kecam rekao Kija ja biram tebe.