Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar
Printscreen Youtube
Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar

Printscreen Youtube

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani je nedavno saslušana u policiji zbog fizičkog napada na tadašnjeg dečka Slobu Radanovića. Gledalac je to prijavio kao nasilje, dostavio dokaze i policija je odmah odreagovala.

Đoganijeva je dala izjavu, očekuje se i Sloba da bude saslušan, ali je on već stao na Luninu stranu i javno izjavio da on to ne smatra nasiljem i da su to čiste nebuloze.

Luna Đogani i Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Ipak, Luna nije jedina koja je tukla Slobodana! I njegova sad već bivša suprga, Kristina Kija Kockar u jednom momentu je potpuno odlepila i nasrnula na Radanovića.

Naravno, sve to se odvilo pred kamerama rijalitija "Zadruga" , ali ne jednom nego više puta. Pogledajte jednu od situacija gde Kija šamara svog tada još zakonitog supruga.

Komentari (12)

Badza kostolomac presretac

17.08.2018 16:45

Navijam da se pomiri vrati Kiji i jos puno lepih trenutaka jer kazu oboje da ih je bilo.Sa srecom nastavite svoj lep bracni zivot za koji vam je Mica najzasluzniji.Institucija brak.Eee moji jadnici svi kriju sta se desavalo vas dvoje se hvalite time.Bagre dve ne pojavljujte se u narodu da vam se ne smeju.Pozdrav Luni nije ovaj za tebe.Njrmu treba Kija a ne neko ko ga voli

Dijana

18.08.2018 02:06

@Badza kostolomac presretac - A ti se pojede ziv jer Lunjara nije uspela u svojoj nameri da ga obmane i zadrzi? ahahahah pozdrav za ljubavzaljubav...preslatko je i trebala je Kija jos vise da ga bije...on miran jer zna da je kriv...dok je ljubavnicu zakucao za krevet

ss

17.08.2018 16:49

Pitanje: kakva je to tuča? On 12o kg i 1,9o cm, ona 159 cm i 49 kg? Možda čovek to voli, pa je pored toga što je bigamista, sada i mazohista!

mirjana

17.08.2018 17:48

Bas ste mizerni! Usporedjivati Kiju i Lunjaru, pokazujete da ste dotakli DNO u novinarstvu! Ako je Lunjara i privedena, a sto ne verujem to je zbog lazne vozacke dozvole i marihuane koje je pricala da je koristila sa mamom i ocuhom!i

Djoka

18.08.2018 00:49

@mirjana - Ne balavi, kakva lažna dozvola, kakva marihuana, o čemu ti govoriš. Ne luptaj više. Produkcija treba da pusti snimak iz lajva kada je bila rasprava za stolom izmedju Kristine i Slobe, ona je fizički nastnula na njega, tukla ga pesnicma u grudi, udarila flašom punom vode, lupala mu šamare,udarila ga u glavu i dr,tada su prekinuli program na kratko..to je porodično nasilje. Obezedjenje ih jedva razdvojilo...nju oni treba da privedu..to mu je radila i u kući....

olimpijski bazen Cuckovo

18.08.2018 13:52

@mirjana - I ti se nalupeta ovih dana za ceo zivot.Odmori koji dan.Puna si zlobe

steva

17.08.2018 19:50

pa ajte molim vas , zena je lepo rekla da ga je tukla i u braku ...kaze ima pravo , zena mu je ! xaxa! ko ce od vas objasniti Kiji i Kijinim fanovima da ona nema pravo da tuce muza bez obzira na cinjenicu "da je ona njegova zena" ?

ugo

17.08.2018 20:09

Jadan Slobica svi ga tucuga!! Jasno mi da mu zena dve vaspitne ali svalerka...ahhahaha!!

srđan

17.08.2018 20:47

Balvancina i nije za bolje!!

Aleksandar

18.08.2018 10:06

Svi se oni u Zadruzi svadjali i "tukli" po scenariju. Samo je pijana Luna "iskocila" iz scenarija i zadala povrede svom svaleru. Njeni roditelji su se svakog dana svadjali i tukli, pa ona misli da je to normalan brak. tj. svadjamo se, volimo se, svadjamo se, volimo se, i tako svakog dana u krug. Ona za drugu vrstu braka ne zna.

beskićmenjak ili mazohista

18.08.2018 12:27

itekako ga je i žena tukla, više puta. Znaći i ona na ispitivanje - ili obe ili nijedna. Za nju mi nije žao - rano je poćela sa pevaćima, golotinjom, estradom - mislim, da njoj nema spasa, sama je tako odlućila, previše i nerealno je ambiciozna, biće "sletanja", sama nek nosi.

Loret

18.08.2018 16:38

Udrite se supruznici dok oci ne povadite.Bruke i sramote.Nikad nista od vas.Jezda i Dafina.