KIJA BACILA OKO NA POZNATOG KOŠARKAŠA! Danima se dopisuju u tajnosti, a onda se on poverio drugarima i otkrio šta stvarno misli o Kristini!

Informer/Hit/A.K. | vip 2018-08-28 22:07:45 2018-08-28 22:07:45

Kija ne krije da joj se sviđa srpski košarkaš.

E stock

Naime, Kristina Kockar priznala je da gaji simpatije prema Bogdanu Bogdanoviću. Podsetimo, nedavno se spekulisalo da između novopečene pevačice i košarakaša postoji nešto. Kija i Bodgan su se upoznali na koncertu Džale Brata i Bube Korelija i od tada međusobno gaje simpatije.

"Sviđa mi se jedan košarakš. Moja simpatija je Bogdan Bogdanović. Ajde, Bogdane, pozovi me na piće", rekla je Kija uživo na Instagramu i izazvala lavinu komentara.

Kija kaže da joj se Bogdanović doapda, ali tvrdi da se šalila kako joj je on simpatija.

"Jednom sam ga upoznala u prolazu, pružio mi je ruku i to je sve. Ja se za njega malo šalim, nismo u kontaktu, ali valjda imam pravo da pohvalim nekog muškarca", kaže Kija.

Između njih su odmah sevnule varnice, Bogdan je uzeo Kristinin broj i obećao da će je pozvati. Pošto nije ispunio obećanje, Kristina je prva povukla potez pa ga je preko Instagrama pozvala da je izvede na piće. Bogdanović nije ostao imun, te se drugoima poverio da mu je Kija "simaptična i kul".

Expand player
Pogledajte više