Jelena Golubović: Sara je pušila Janjušu!

informer.rs | vip 2018-01-10 22:18:01 2018-01-10 22:18:01

Jelena Golubović, koja je zbog bolesti glasnih žica napustila Zadrugu, otkrila je sve seksi tajne svojih dojučerašnjih cimera!

Facebbok/Jelena-Golubovic-Oficij

Rediteljka tvrdi da je Sara Reljić oralno zadovoljavala oženjenog Marka Janjuševića iako se zabavlja sa reperom Vladanom Vojinovićem Vojketom, koji je takođe u rijalitiju.

Da stvar bude još zanimljivija, Golubovićka navodi da Janjuš svoju ženu nije prevario samo sa Sarom, već i sa starletom Anom Korać.

- Miki Đuričić mi je ispričao da je Sara pušila Janjušu, a cela kuća priča da su Ana i Marko imali seks. Da nisu samo drugovi, potvrđuje i to što je Ana bila snuždena tri dana kada se čitalo pismo o Sari i Janjušu. Kada je došla Markova žena, ni Ana ni Sara joj nisu prišle da se pozdrave. Prišle bi one njoj da nemaju putera na glavi - smatra rediteljka.

Jelena je otkrila i zbog čega Maca Diskrecija juri Boru Santanu.

- Maca juri Boru da bi bila u kadru, a ne zato što je zaljubljena. Ona je tamo bez njega ništa. Shvatila je da je on bitan i da je našao svoje mesto u Zadruzi bez nje - zaključuje rediteljka.

Rijaliti rekorderka kaže da je "pročitala" sve cimere, te za Informer objašnjava motiv ulaska Kristine Kockar u šou.

- Kiji sam prva pružila ruku kada je došla, a onda sam je testirala. Rekla sam joj: "Ti vrati Slobu, pa ga šutni kada budeš htela", a ona me je pogledala i nasmejala se. Po tome sam zaključila šta je njen motiv ulaska u rijaliti, jer kada sam to izgovorila, ona nije rekla: "Ma jok, imam dečka", nego je ćutala i pogledom potvrdno odgovorila. Daje sve od sebe da posvađa Lunu i Slobu, da njemu baci udicu, a nju da iznervira. Samo Luna to ne vidi, jer je glupa - kaže Golubovićeva.

Ona ističe da je blogerka zaljubljena, pa ne vidi koju igru igra Kristina.

- Luni je jedino bitno to što je dobila Slobu, pa ne vidi da Kristina ide na kartu da se ljudi sažale na nju i da kažu: "Jeste Luna mlađa i lepša, ali Kija je pametnija." Kristina je izgubila sve, pa hoće da pokaže da je inteligentnija od suparnice. Ušla je sa pričom da ima dečka, onda kaže kako ima i devojačku i muževljevu slavu... Pa odluči se ženo, je l' imaš dečka, ljubavnika, muža... Koga imaš? Nego ona sedi jednim dupetom na tri stolice, pa koja prođe.

 

Expand player
Pogledajte više