PROGOVORILA O DROGI, SE*SU NA JEDNU NOĆ I ABORTUSU Jelena Golubović podržala prostituke i za to ima JAK RAZLOG!

Bez dlake na jeziku...

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Prostitucija

Trebalo bi da se ugledamo na evropske zemlje i da legalizujemo prostituciju. Prvenstveno zbog zaštite žena, ali i zbog zaštite muškaraca jer bi bilo manje polno prenosivih bolesti.

Abortus

Crkva smatra da je abortus jedan od najvećih grehova, ali, prema mom mišljenju, svaki abortus je zaseban slučaj. Mnogo je veći greh da neko rodi dete i onda ga ostavi. Ako nisi spremna da odgajaš dete, onda nemoj ni da ga rađaš. U Srbiji su kondomi skupi, a najbolje bi bilo da budu besplatni, pošto tako neće dolaziti do neželjenih trudnoća.

 

Život posle smrti

Verujem u život posle smrti i verujem da smo na ovoj zemlji samo jednom. Kada umremo, duša se seli na neko drugo mesto.

Lake droge

Onaj ko hoće da se drogira, radiće to bez obzira da li je konzumiranje droga legalizovano ili ne. Međutim, glasala bih za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe, baš kao što su uradile mnoge evropske zemlje. Zašto i mi ne bismo punili državni budžet na taj način?

Seks na jednu noć

Ako je seks bio iz ljubavi i velike strasti, uopšte mi nije bitno da li je za jednu noć ili za celi život. Bitno da je iskreno. Seks nema vremensko ograničenje.

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Eutanazija

Glasala bih za legalizaciju eutanazije jer mi nije jasno zašto bi neko umirao u mukama, ako već može dostojanstveno i bez bola da ode na drugi svet. To je veoma humana odluka. DISKVALIFIKOVANA JELENA GOLUBOVIĆ Za nju je "Zadruga" završena! Ovo je pravi razlog, moraće da plati kaznu!

Psihijatar

Zašto bi bila sramota ići kod psihijatra? Kao što svakog dana bacamo đubre u kantu za smeće, tako bi odlazak kod psihijatra trebalo da bude pražnjenje duše.

Razvod

Ne smatram da je sramota razvesti se, veća je sramota ulaziti olako u brak. Institucija braka danas nema istu težinu kao što je imala nekad. Mladi se venčavaju i razvode veoma brzo, ne razmišljajući o posledicama.

Gej brakovi i usvajanje dece

Glasala bih i za gej brakove, ali bih im isto dozvolila da usvajaju decu. Zašto da ne? Samo pogledajte sve te heteroseksualne parove koji imaju decu i koji ih odgajaju na ko zna kakav način.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi