Jelena Golubović oplela po Đilasu!

N. Marić | vip 2017-11-10 16:09:08 2017-11-10 16:09:08

Učesnici rijaliti programa „Zadruga” bili su šokirani ponašanjem Lepog Miće i Jelene Golubović, koji su jedno drugom u programu uživo uputili najbrutalnije psovke.

Dejan Briza

Kada je situacija izmakla kontroli, u haos koji se dešavao na imanju uključila se i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je apelovala na njih da se lepo ponašaju, s obzirom na to da ih gledaju milioni ljudi i da je u pitanju direktan prenos iz kuće. Ipak, njima to nije smetalo.

Naime, Lepi Mića je optužio Jelenu Golubović da u životu ništa nije stekla sama, te da živi na grbači njene majke Svetlane.

- Sram te, bre, bilo, ti si moralna ku*va. Ti se, bre, niko i ništa. Nemoj da mi upadaš u reč - urlao je Mića na rediteljku, koja ga je sve vreme prekidala u izlaganju.

Kada je shvatio da Jelena neće prestati da mu upada u reč, nekoliko puta joj je prišao i pljunuo joj direktno u lice, a onda se popeo na sto.

- Evo, sad ću ja da šetam po stolu i da vičem i sigurni budite, niko neće moći da dođe do reči od mene - govorio je Mića, dok je voditeljka Dušica Jakovljević imala opasku.

- Mićo, molim te, ponašaj se lepo. Svako ima pravo da kaže šta misli, iako bih ja volela da možemo sve da vas čujemo i da ne upadate jedni drugima u reč. A ako želiš da budeš najglasniji i da sledeće godine sediš pored mene na voditeljskoj stolici, ovo nije dobar način da se dokazuješ - rekla je Dušica uz osmeh.

Ipak, situacija se nije smirila, već se stanje u kući pogoršalo. Lepi Mića je nastavio da vređa Jelenu, kojoj nije bilo svejedno zbog stvari koje čuje.

- Ti nemaš svoju kuću. Nemaš svoj dom. Nemaš svoju sijalicu. Ti si, bre, prostitutka, moralna ku*va. Ti nemaš gde da živiš. Na tvom interfonu piše: „Baka Caka i majka Svetlana”. Sram te bilo, klošarko jedna. Samo ideš po rijaliti programima, jer kuće nemaš. Prodala si tatin stan - urlao je Mića, a u tom trenutku Jelena je šokirala TV publiku i ukućane.

Viktorija htela da bije Jelenu

Jelena Golubović ispričala je da je Žiža Stojanović nazvala Viktoriju alkoholičarkom i da ona to svima priča po ćoškovima. U tom trenutku, Viktorija je skočila, brutalno izvređala Jelenu i povukla je za maramu koju je nosila oko vrata.

- Slušaj me, vrećo g*vana, jadna tvoja majka što te šalje po rijaltijima. Šta si ti?! Štalarko - urlala je Viktorija, a onda se ubacila i Žiža, koja je rediteljku nazvala stokom.

- Šta me briga. Moja adresa je pozorište, a moja kuća je rijaliti. Ja idem gde mi odgovara. Morala sam sve da prodam kako bih uspela da napravim svoju predstavu. Digla sam i kredit da bih uložila u pozorište. Nisam imala para, jer je Đilas u to vreme ulagao novac ko zna gde i gradio mostove. Nije hteo da uplati ni deset odsto tog novca za kulturu. Ja sam zato ostala bez ičega - rekla je Jelena i dodala:

- To što me psuješ samo govori o tebi, a to što me pljuješ dokaz je tvoje nemoći. Ti si niko i ništa - rekla je Jelena.

Expand player
Pogledajte više