Jelena Golubović
Alo!/Vladimir Marković
Jelena Golubović

Alo!/Vladimir Marković

Jelena Golubović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

PROČITAJTE JOŠ:

Golubovićevu smo vidno raspoloženu i nasmejanu sreli ispred Višeg suda u Beogradu, a rediteljka je u razgovoru za "Alo!" priznala da je ne zabrinjava ishod suđenja i da je uverena u pobedu.

Jelena Golubović

Alo!/Vladimir Marković

Jelena Golubović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- TV "Hepi" me je tužio za nenadoknadivu štetu, zbog čega se osećam jako kao Putin i Vučić zajedno. Da se odmah razumemo, nisam bežala iz obesti, već da spasem živu glavu. Terete me za 150.000 evra sa kamatom, ali ne razumem na osnovu čega! Toliko mi je ovo suđenje bilo bitno da sam zaboravila na ročište! Ovo tužba je nonsens i treba ja njih da tužim, a ne oni mene, jer su oni ti koji favorizuju nasilje. U tužbi su naveli da sam samovoljno izašla, a to nije tačno, izašla sam nakon što sam dugo trpela nasilje, a konkretan povod bio je kada me je rogata Hrvatica brutalno pretukla - kaže Jelena na početku razgovora za "Alo!", aludirajući na Slađanu Petrušić. 

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Tanjug

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, Foto: Tanjug

- Brutalno sam bačena na pod i pretučena, a kada me je pregledao lekar iz Urgentnog centra, u izveštaju mi je napisao da sam imala kontuziju glave. Tada mi je bilo preporučeno kućno lečenje, a ja sam samo ispoštovala lekarski savet. Bukvalno sam pobegla iz logora, dok su nam oni obećavali komfor i luksuz, a od komfora smo dobili živi ku*ac... Morali smo po dvoje da spavamo u krevetima, a u izolaciji je bilo gore nego u ćeliji. Pa čak i kada si u ćeliji, izvedu te da obaviš fiziološke potrebe, a meni ni to nisu dozvolili. Bila su mi oduzeta osnovna ljudska prava, a sada me tuže, dok rogata Hrvatica nije ni kažnjena. Naprotiv, nju su izveli na mesec dana, rehabilitovali, odmorili, vratili u rijaliti, sada su joj dali i emisiju na televiziji - priča Jeleni.

Slađana Petrušić

Dejan Briza

Slađana Petrušić, Foto: Dejan Briza

- Gde ste videli da oštećenu stranu tuže?! Ali ja verujem u pravdu i u našeg predsednika i znam da ću pobediti. Verujem da su ovom tužbom pokušali da izvrše pritisak na mene, jer su me pitali da se vratim u rijaliti. Pitali su me koji su moji uslovi i tražili su od mene da im kažem cenu, a ja sam im samo rekla: "Sami ste odredili cenu od 150.000 evra" - rekla je Golubovićeva i poručila da ne namerava ponovo da učestvuje u rijalitiju.