Jadnik Kristijan moli Staniju za siću

LJ. Tozev | vip 2016-02-08 22:11:00 2016-02-08 22:11:00

Klaberka Tamara Đurić oplela je po bivšim cimerima sa farme Kristijanu Goluboviću i Staniji Dobrojević, koji ne prestaju da se svađaju u vezi sa podelom starletine nagrade.

Vesna Lalić

- Kristijanu se poslednjih meseci sve samo obija o glavu. Prvo ga je drugarica izdala za novac, ispao je glup i smeje mu se cela Srbija. Na imanju je pričao o milionima, a sada moli za 25.000 evra, to je mnogo jadno. Gde su mu ti silni milioni sada?! Znao je u rijalitiju da priča kako je bogat i imućan, a sada juri i proganja jadnu Staniju za pare - kaže Tamara, kojoj je njihovo prepucavanje smešno.

- Cirkus ponovo gostuje u našem gradu, to je možda najbolje objašnjenje za njihovo ponašanje. Mogu da uzmu kombi i da budu putujući cirkus, pošto su obični cirkuzanti. Svađaju se zbog nekoliko hiljada evra - ističe Đurićeva, koja neće krivično goniti Golubovića zbog pretnji koje joj je uputio putem Fejsbuk mreže.

- Perem ruke od Kristijana, neka bude srećan što ga neću goniti krivično. On je ispao dovoljno smešan, treba da ode u zatvor da skine ljagu sa sebe koju je napravio u rijalitiju. On je jedan mučenik koji se borio i crnčio u rijalitiju, da bi sada jurio tamo neku Staniju da mu da pare kako bi imao da preživi - s gnušanjem ističe klaberka.

Podsećanja radi, Kristijan je završio u pritvoru jer je na društvenoj mreži Fejsbuk pretio Tamari. Ona je na saslušanju ispričala da je njegove reči ne plaše i da smatra da je on to napisao u afektu, kao i da za Golubovića nije zatvor, već ludnica. Uzimajući u obzir ono što je Tamara ispričala, Kristijanov advokat je tražio da njegov klijent ranije izađe iz pritvora. Po izlasku iz ćelije, Kristijan je odmah počeo da juri Dobrojevićevu za novac koji je ona dobila kao prvoplasirana u „Farmi“, iako je njena dobra volja da li će mu bilo šta dati.

 

Tamara puna modrica sprema venčanje

Paparaco „Alo!“ uslikao je Đurićivu kako u jednom salonu venčanica proba haljine, očigledno spremna za ulogu mlade. Međutim, osim seksi podvezice, klaberka je ispod venčanice pokazala posekotine i modrice na kolenima. Kako bismo saznali da li su to posledice burnih noći ili nečeg drugog, pozvali smo Tamaru, ali ona nije želela da nam objašnjava poreklo podliva, kao ni to da li će mladoženja biti pevač Aca Živančević, sa kojim se smuvala u rijalitiju, ili Dejan Palić Makarona, sa kojim je bila u vezi do tada. Kako samo saznali, srećnik nije nijedan od njih, već je Tamara tražila savršen komad koji će poneti na predstojećem Sajmu venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će se u jednom beogradskom hotelu održati od 19. do 21. februara.

Expand player
Pogledajte više