Ivana Šopić
Printscreen/Youtube
Ivana Šopić

Printscreen/Youtube

Ivana Šopić, Foto: Printscreen/Youtube

Bivša zadrugarka Ivana Šopić progovorila je o godini koja je iza nas, pa otkrila šta joj je ona donela, te se osvrnula na ljubavni život i "onog pravog".

Svoj najveći izazov, ali i uspeh, Ivana smatra Zadrugom iz koje je, kako kaže, izašla kao borac.

Ivana Šopić

E-stock

Ivana Šopić, Foto: E-stock

Rijaliti joj je doneo i ljubav sa Stefanom Karićem, ali to nije potrajalo dugo nakon završetka Zadruge.  Ipak, ona je spremna da nastavi dalje, a kako je nedavno objavila Instagram stori momka čiju facu je prekrila emodžijem, bilo je vreme da otkrije o kome je zapravo reč.

- Ja krijem svoj ljubavni život kao zmija noge. To je momčina, nije dečko, ja sam imala dečake, a ovo je momčina. On je moj bivši momak, gledao je emisiju, pa se slikao ispred TV-a da mi pruži podršku. On je bio uz moju porodicu, dok sam bila u Zadruzi. Nisam zaljubljena, ali nije sigurno - rekla je Šopićeva.

Takođe, Ivana ne krije da priželjkuje dete i porodicu.

- Volela bih, mislim da sam spremna da budem majka. Ja verujem da kada bih imala dete, u meni bi se probudila veća ambicija, a ovako, daj mi novac, da imam da trošim, a dete ti daje druge ambicije, želim da mi neko bude bitniji nego sama sebi - bila je iskrena bivša rijaliti učesnica.

Ivana je istakla i sa kime će se radovati u najluđoj noći, kao i koga će poljubiti kada otkuca ponoć.

Ivana Šopić
Ivana Šopić, Foto: Printscreen/Youtube

- Sa porodicom, majkom, snajkom, par prijateljica i nadam se da će mi kuma doći iz Amerike. To su neke osobe koje su meni najbitnije osobe u životu. Volela bih da poljubim svoju porodicu, da su oni živi i zdravi - rekla je ona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ