ŠOK INTERVJU! Ivan Marinković progovorio o NASILJU, Goci Tržan i šta planira sa Miljanom i sinom Željkom!

Otvorio dušu po prvi put.

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!

Ivan Marinković, kontroverzni učesnik rijalitija „Parovi“, otvorio je dušu za „Alo!“ i otkrio šta sada misli o Bakiju B3, sa kojim je imao žestok fizički okršaj, u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Gocom Tržan, ali i sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, kojoj je napravio dete u prethodnoj sezoni „Parova“, te da li planira da traži test za utvrđivanje očinstva za dete koje je Miljana rodila.

 

Danima se pisalo o tuči u kojoj ti je navodno polomljeno rebro i izbijena su ti tri zuba. Koliko u svemu tome ima istine?

- Te priče su delimično tačne, rebro mi jeste polomljeno, ali zubi, kako se navodi, nisu. Hvala bogu, za sada su svi na mestu. Nakon te stravične tuče, produkcija TV „Hepi“ me je odvela kod lekara, koji su napisali zvaničan izveštaj u kojem stoji da mi je rebro polomljeno. Nažalost, sada sam u rijalitiju i nemam adekvatne uslove za potpuni oporavak, jer ovde odmor faktički ne postoji.

Zabuna je nastala i u vezi s tim ko ti je naneo te povrede. Publika je videla tvoju tuču sa Bakijem, ali ti tvrdiš da ti je rebro polomio Mastor. Kako to?

- Na snimku koji je pušten ne vidi se da me je Baki udario onako monstruozno kao što je to uživo izgledalo. Iako su udarci bili krvnički, znam da mi on nije slomio rebro, jer me nije udario u taj deo tela. Sa Mastorom sam imao raspravu koja je prešla u fizički kontakt i koja se desila neposredno pre tuče sa Bakijem. Zbog toga mislim da mi je Mastor naneo povrede, a ne Baki.

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!

Pevačica Goca Tržan je navodno morala da se iseli iz vašeg zajedničkog stana jer nije mogla da isplati rate za kredit koji ste zajedno podigli. Šta će se dalje dešavati sa tim stanom i kakve ti obaveze imaš prema banci?

- Koliko znam, Goca se još pre godinu i po iselila iz tog stana, a da li ga iznajmljuje ili ne, stvarno ne bih znao. Fakat je da sam solidarni dužnik i da treba da odem na razgovor sa čelnicima banke. Želim da vidim li mogu nešto da uradim. Međutim, budući da je kredit koji smo digli u „švajcarcima“ ogroman, novac koji bismo dobili eventualnom prodajom stana teško bi mogao da pokrije dug banci. Meni svakako ne ostaje mnogo opcija, osim da prodam svoj lični stan i tako otplatim ostatak kredita i zapušim sve rupe. Spreman sam da budem beskućnik, samo da otplatim taj kredit, jer Goca sigurno to neće uraditi.

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

Tvoja bivša devojka Miljana Kulić se verila sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je otpočela vezu u „Zadruzi“. Šta ti misliš o tome?

- Miljana je poznata po tome da juri i proganja muškarce, a to je radila i sa mnom. Voleo bih da se skrasi sa Zolom i da konačno bude srećna. Barem će mene spasti, zaista joj želim sve najbolje.

Ukoliko dođe do njihove svadbe, kako ćeš reagovati ako Zola izrazi želju da usvoji malog Željka, tim pre što njih dvoje o tome govore?

- Ne znam šta bih mogao da uradim ukoliko Miljana upiše Zolu kao Željkovog zakonskog staratelja? Od tog njenog poteza će zavisiti i kakav će biti naš odnos, jer se ja u suštini ništa ne pitam. Ne mogu da steknem mogućnost da budem otac, a smatram da je tako bolje. Bolje je da Željko ne bude moj sin.

Kako misliš „ne možeš“? Možeš da insistiraš na DNK testu i da na taj način utvrdiš da li si otac malog Željka. Planiraš li to da uradiš?

- Na kraju sam ipak odlučio da ne želim da radim DNK test. Još nisam spreman da budem Željkov zakonski otac, jer mi je zasmetalo to što je Miljana u njegov rodni list pod stavkom „ime oca“ upisala „nepoznato“.

 Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi