Iva Grgurić otvorila dušu o raskidu sa Filipom, a onda spomenula Stefana Karića! (FOTO/VIDEO)
alo.rs

- Nismo se čuli do juče, ali sad smo spustili loptu pošto planiramo zajedničku saradnju na ''Red'' televiziji. Pa nema smisla da nemamo komunikaciju, tako da komuniciramo i sad smo u okej odnosima - kaže Iva.

Po izlasku iz rijalitija njih dvoje su bili u nedoumici gde će provoditi svoje vreme. S obzirom da je Iva iz Hrvatske i da u tom trenutku nije bila u mogućnosti da se vrati u svoju zemlju, odlučila je da ostane sa Filipom. A ekipu emisije ''Premijera'' zanimalo je na kojoj adresi sad obitavaju, s obzirom na to da nisu zajedno.

Iva Grgurić
Iva Grgurić, Foto: Alo!

- Nikad nismo živeli kod njegovih roditelja, uvek smo imali svoj stan otkako smo izašli, na Novom Beogradu, a ja sam se i dalje zadržala na Novom Beogradu, kao i on, samo u različitim stanovima. Ali nismo mnogo udaljeni - dodaje pobednica ''Zadruge 3''.

Rijaliti pobednica je neretko na svom Instagramu postavljala klipove iz Filipovog doma u društvu njegove porodice na kojima se jasno videlo da imaju blizak odnos, pa shodno tome Iva otkriva kako su njihovi roditelji reagovali na ovaj raskid.

- Bila sam i ostala sam bliska, oni se nisu mešali u našu odluku i ja to poštujem i naravno i dalje poštujem njih. Naš raskid nije uticao na moj i njihov odnos. Moja majka i otac me podržavaju u svakoj odluci, bitno im je samo da sam srećna - kaže Grgurićeva.

U prethodnim danima i Filip se oglasio na svom Instagramu i poručio da svi oni koji ih podršavaju moraju prihvatiti i njihove stavove kao i da na njegovom nalogu nema mesta za one koji pišu loše o Ivi, a ona je progovorila i o mogućem nastavku prijateljskog odnosa.

- Mislim da moramo biti primer ljudima i mladima da nakon raskida partneri mogu ostati u dobrom odnosu, to jeste retkost. Ja znam da ljudi žele da čuju da je bilo krvi i mesa, ali mi smo bili posebni i ostaćemo posebni do samog kraja. Bilo bi lepo - rekla je Iva.

Kako je u svom učešću u rijalitiju prvu vezu otpočela sa tadašnjim cimerom Stefanom Karićem koji je u subotu ponovo ušao u belu kuću, prokomentarisala je njegovu izjavu da je ona za pojedine "med i mleko".

Stefan Karić

PrntScrn

Stefan Karić, Foto: PrntScrn

- Želim mu sve najbolje i to je to. Ja stvarno jesam med i mleko, trebalo im je vremena, ali drago mi je da su to shvatili - završila je rijaliti zvezda.

Nakon burnog perioda odlučila je da se posveti poslovnim obavezama i ne razmišlja o pomirenju sa bivšim partnerom,

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

nikola

30.01.2021 04:47

iva jel mozes da nam objasnis kako je zabavljati se sa klovnom