Sloba se čuo sa mamom, a onda ga je ona šokirala detaljima o Kiji!

J. O. | vip 2018-06-05 08:49:29 2018-06-05 08:49:29

Sloba Radanović ovonedeljni vođa, dobio priliku da se čuje sa majkom Draginjom.

Screenshoot Youtube

Pevačuu je majka poručila da se ne brine oko toga što mu je Kija ponudila zajedničkog advokata za razvod jer on nema novca za svog.

- Imaš advokata, nemoj da ti Kristina prebacuje. Ne treba ti njen advokat, niti zajednički - rekla je Draginja, Slobina majka. Ona je zatim pozvala i Lunu Đogani da prisustvuje pozivu.

- Samo nek Luna da bude pored tebe, pozovi je - rekla je Draginja.

- Držite se vas dvoje zajedno, jer, vidite i sami. Ćao, Luno. Da budete dobri i složni, nemojte da se svađate nego budite dobri, imate punu podršku od rodbine i prijatelja, zna Sloba kojih prijatelja - rekla je ona.

Luna nakon toga nije skidala osmeh sa lica.

- Ona je pametna žena koja sve vidi kako treba, samo ti ne znaš. Kakav glas žena ima, anđeoski glas... Luno me zove. Je*em ti, šta uradi čovek - komentarisala je Luna.

- Žao mi je, nisam joj rekla ništa - rekla je Luna Slobi nakon razgovora, a on joj je ispričao kako mu je rekla da ne naseda na provokacije.

- Ne slušaj Kiju, sve će ti biti jasno kad izađeš napolje. Ne znaš šta ti radi iza leđa - upozorila je gospođa Radanović sina, što ga je zateklo, a na kraju razgovora je pružila podršku njemu i Đoganijevoj.

- Imate podršku od nas, od cele rodbine - rekla je ona.

 

Expand player
Pogledajte više