Teodora i Gastoz
Screenshoot Youtube
Teodora i Gastoz

Screenshoot Youtube

Teodora i Gastoz, Foto: Screenshoot Youtube

Nenad Marinković Gastoz i njegova devojka Teodora Radoičić planirjau da se venčaju! Naime, njih dvoje su nakon završetka "Parova" postali su nerazdvojni, a spekuliše se da je Nenad verio svoju partnerku.

Teodora je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju putem koje se pohvalila prstenom koji podseća na verenički, zbog čega mnogi sumnjaju da je je Radoičićeva zaprošena. 

Par se povodom navodne veridbe još uvek nije zvanično oglasio, ali brojne čestitke ne prestaju da stižu.

Gastoz verio Teodoru

Screenshoot Instagram

Gastoz verio Teodoru, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (3)

Pera Detlic

03.08.2018 12:32

Vreme mu je da se smiri i osnuje normalnu porodicu, duguje to majci.

kimi

03.08.2018 15:33

nikoga on ne poštuje...gastoz nezna šta znači poštovanje...gastoz je realno jedan od najglupljih rijaliti pobjednika...on je mali,mali koji brije u glavi da je cijeli svijet njegov,da ga svi vole i obožavaju..uvalili mu korumpirani nagradu pa kad uzmu svoj dio pa Brendon svoj pa za novi spot i i pjesmicu pa država pdv ode nagrada u 3pm...ostaje samo sumnja u regularnost i zašto nisu dijelili tu je**nu nagradu...dok on misli da je pjevač biti će gubitnik..da se živi od toga nebi se vraća

Šone

04.08.2018 08:02

Gasttozz je definitivno najbolji rijaliti igrač na Balkanu.I posle rijalitija Gasttozz igra rijaliti sa novinarima i hejterima, to može samo Kralj rijalitija.