Gagi ogorčen na Lunu, vodi je na psihijatriju posle "Zadruge"!

Alo.rs/Blic | vip 2018-05-07 11:43:13 2018-05-07 11:43:13

Posle brojnih svađa i teških reči koje su jedno drugom izrekli proteklih meseci, Kija Kockar i Sloba Radanović su se nakon sahrane njenog oca ponovo zbližili, a Luna je zatim odlučila da stavi tačku na vezu sa pevačem.

Ana Paunković/Alo!

Jedva čekam da se sve završi, predugo traje, ja volim svoju ćerku, to je neosporno. Ipak, ovo predugo traje i pritisak na njih je veliki. Ja sam za da oni budu i dalje zajedno. Mislim da će na kraju pobediti ljubav. Od prvog dana su na tapetu i smatram da ni oni sami više ne znaju šta rade. Nemaju više orijentaciju, vreme, prostor, opijeni su, ponašaju se kao nadrogirani. Pola njih tamo zbog vremena koje su proveli unutra izgledaju tako - kaže zabrinuti Gagi Đogani.

Slobin prisniji odnos sa Kijom komentariše sledećim rečima:

Glavni akteri ovog rijalitija su produkciji doneli milione. Očigledno da je Luna zaljubljena u Slobu, a ne verujem da je on ne voli. Zbog pritiska su psihički rastrojeni i kada izađu pod hitno moraju na psihijatriju. Zato što više ne znaju šta rade. Luna je toliko neistina izrekla u rijalitiju, za mene, za Anabelu, za mog rođenog brata. Zašto?! Ne razumem. Ne mogu da je prepoznam, šta radi?! - pita se denser.

 

Expand player
Pogledajte više