Evo šta su zadrugari zatekli u WC-u posle Kijine i Filipove akcije

alo.rs | vip 2018-01-31 15:45:37 2018-01-31 15:45:37

U Hotelu "Zadruga" je prethodna nedelja bila veoma burna za Filipa Đukića i Kristinu Kockar. Nakon razmenjivanja nežnosti pod jorgan planinom, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima u kupatilu gde nema kamera, dok su bubice ostavili u sobi.

Screenshoot Youtube

Bez obzira na to što su vrata bila zatvorena i ništa se nije moglo videti, uzdasi i veoma čudni zvuci koji su dopirali iza vrata jasno govore šta se zapravo desilo između njih. Pored toga, neverovatni potresi kamere i celog zida koji deli toalet i sobu, takođe svedoče o njihovoj vreloj akciji.

Kako je Veliki šef doneo saopštenje u kome su oboje kažnjeni dvonedeljnim honorarnom zbog toga što su istovremeno boravili u kupatilu. To je izazvalo sumnje kod većine ukućana da je između ovo dvoje zadrugara pao seks.

Čini se da Filip nije dobro promislio šta će reći dok se pravdao zadrugarima šta se desilo u wc-u. Naime, on je izjavio da je prao veš, dok se Kija tuširala u tuš kabini koja ima providna stakla, što implicira da ovaj zavodnik nije mogao da odoli svojoj partnerki sa kojom je delio postelju nedelju dana.

Bora i Miki su bili znatiželjni da otkriju šta se desilo poslednje noći u Hotelu gde su boravili Filip i Kija, pa su obišli kupatilo i otkrili šta se tamo zapravo zbilo, kada su zatekli deo inventara polomljen i razvaljen. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu.

 

Expand player
Pogledajte više