Evo šta je Jovana Jeremić radila na rođendanu SNS-a! (FOTO)

N. Marić | vip 2017-10-22 14:23:18 2017-10-22 14:23:18

Voditeljka za Alo! otkrila šta je radila na proslavi rođendana Srpske napredne stranke.

Printscreen

Iako se mesecima spekulisalo da je Jovana Jeremić ostavila svog verenika Vojislava Miloševića, voditeljka TV „Hepi“ se pojavila na proslavi povodom devet godina od osnivanja Srpske napredne stranke sa mladim političarem iz Pirota i pokazala da u njenoj vezi u poslednje vreme cvetaju ruže. 

Jeremićeva se čitavo veče nije odvajala od Miloševića i neprestano se osmehivala.

- Došla sam da podržim svog budućeg muža i najveću stranku, kojoj narod najviše veruje. Bila mi je velika čast da prisustvujem ovom događaju - rekla je Jovana za „Alo!” i otkrila da je oduševljena govorima koje su održali presednik Aleksandar Vučić i potpredsednik Vlade Ivica Dačić.

- Dačić je imao najvispreniji i najšarmantniji govor. Oduševio me je, moram priznati, dok je Vučić ponudio konkretna rešenja. Njegov govor je bio najpraktičniji, najuverljiviji i najiskreniji - rekla je Jovana, koja nije krila da pruža veliku podršku predsedniku.

- Aleksandar Vučić je državnik budućnosti. Ovo što je uradio za Srbiju nije sve što smo videli od njega. Zahvaljujući njemu, dobili smo zasluženo mesto u svetu. Predsednik je zaslužan što Srbija više nije u potlačenom položaju i što je više niko ne ponižava - zaključila je voditeljka.

Podsećamo, Jovana je u avgustu raskinula veridbu sa Vojislavom, nakon čega je smršala čak pet kilograma. Ona je tada otkrila da ju je političar prevario.

- Prema meni je on zaista bio dobar i galantan, ali niko ne treba da se zaigra toliko da pomisli da je veći igrač od igrača. Tiha voda breg roni. Vojislavu želim sve najbolje, da ima uspešnu političku karijeru i ostvari se u svim segmentima, a ja ću se već snaći, kako samo ja umem. Trenutno svoju energiju fokusiram na moju karijeru, na moj narod, koji je moja najveća snaga, i na onog čoveka koji će umeti da ceni prave životne vrednosti kao što su iskrenost, lojalnost, čast i dobrota - rekla je Jovana za „Alo!” nakon prekida veze.

Ipak, Jovana i Vojislav su ubrzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa je usledilo pomirenje. Voditeljka i političar uveliko smišljaju planove za budućnost i već su počeli da žive zajedno.

Expand player
Pogledajte više