Evo šta Gagi radi dok čeka Lunin izlazak iz rijalitija!

T. V. | vip 2018-06-10 17:47:41 2018-06-10 17:47:41

Dok željno iščekuje kraj rijalitija i povratak svoje mezimice Lune, Gagi Đogani vreme provodi na spravama za treniranje.

Alo!/Ana Paunković

Paparaco VIP specijala uslikao je oca najaktuelnije učesnice "Zadruge" u jednom parku u Zemunu, dok mu je društvo pravio Adam, Lunin brat.

Naime, popularni denser je iskoristio sunčano vreme kako bi svoje telo doveo u formu, dok mu je u najtežim vežbama pomagao Adam. Njih dvojica su sve vreme ćaskali i bili odlično raspoloženi, ne mareći za prolaznike, kod kojih su i te kako izazvali pažnju.

- Gagi jedva čeka kraj rijalitija jer je Luna u žiži pažnje javnosti već devet meseci. Svakodnevno dobija pregršt poruka, kao i niz osuda, na koje više ne obraća pažnju. Vreme je posvetio treningu i gotovo da nijedan dan ne može da prođe bez toga. Iako često čuje pohvale od komšija na račun Luninog učešća u rijalitiju, Gagi najviše vremena provodi sa Adamom uz treniranje i relaksaciju - kaže naš dobro obavešten izvor.

Bilo kako bilo, sigurno je da je Gagi i te kako fizički spreman za leto, a bogami, i da brani svoju naslednicu po izlasku ukoliko to bude potrebno. Ko zna. 

Expand player
Pogledajte više