Dušica: Sandra Afrika je za Staniju Vitni Hjuston!

Alo.rs | vip 2016-07-24 14:52:39 2016-07-24 14:52:39

Prelazak starlete Stanije Dobrojević u pevačice uzburkalo je javnost, a bivša farmerka Dušica Grabović posebno je pogođena izjavom Dobrojevićeve da će "sahraniti estradu".

Vladimir Živojinović

Naime, Stanija je nedavno izjavila da je odlučila da se bavi pevanjem nakon što je shvatila da je mnogo bolja pevačica od Sandre Afrike koja godinama ima hitove, a Dušica Grabović je povodom ove izjave imala posebnu poruku za Dobrojevićevu.

- Sandra Afrika je nekako naučila da peva, donekle zvuči kako treba, skidam joj kapu za sve što je uradila. Da sam na Stanijinom mestu i da nemam nimalo talenta, a ona ga svakako nema, meni bi bilo žao da bacim novac na to, ako sama ulaže. Ona jeste skromna i priznaje da uči, ali kada je rekla da joj nije uteha što bolje peva od Sandre i Nikolije. Onda sam se stvarno slatko nasmejala. Nikolija i Sandra Afrika su za nju Vitni Hjuston. Vratiće se svom primarnom pozivu, bolje joj je da nešto drugo da radi, a ja joj želim sreću - rekla je Dušica za Pink.rs i dodala da se danas zaista svako može baviti pevanjem.

Ko je po vama bolja pevačica? Stanija ili Sandra Afrika?

 

 

 

Expand player
Pogledajte više