Matora otkrila Luninu taktiku, a tiče se Kije i Slobe!

J. O. | vip 2018-06-03 16:57:40 2018-06-03 16:57:40

Nakon što su se sinoć Andrijana Radonjić i Sanja Stanković posvađale, Jovana Tomić Matora je bila potrešena zbog toga što se njenoj devojci slošilo. Ono što joj je naročito zasmetalo je nije naišla na podršku svojih cimera.

Screenshoot Youtube

Maotra je napala Lunu Đogani što nije saslušala ono što ima njena cimerka da kaže i na taj način pokaže razumevanje za situaciju, jer je ona ta koja se trudila da uz nju bude kada joj je teško.

- Luna mi je prijatelj, a nije me saslušala nijednu reč koju smo Sanja i ja pričale. Kakav prijatelj? Ne zanima te šta Sanja priča o njenom životu, ti si samo pričaš, a ona se trese. Vas su zanimale samo vaše priče - rekla je Matora.

- Šta ste se svi urotili protv mene, šta je sa vama? Ja ti se kunem da ti imaš ozbiljan problem - odgovorila joj je Luna.

- Kad hoćeš da čuješ šta pričaju Kija i Sloba ti mene ućutkuješ, a kada Sanja priča o svom životu ti pričaš - vikala je Jovana.

Matora je urlala na sve cimere i jadala im se. Nakon toga se žalila Slobi Radanoviću da je razočarana ponašanjem njegove bivše devojke i njega.

Negativna atmosfera se širila Belom kućom, a posvađali su se Luna Đogani, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković. Pevačica je prebacila blogerki što ju je nazvala "devojkom lakog morala" i što ju je ocinkarila zbog poziva. Đoganijeva je prihvatila svoju grešku i priznala da se kaje.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao sukob:

 

Expand player
Pogledajte više