Čabarkapa se uključio direktno iz zatvora! (VIDEO)

M.R. | vip 2017-01-20 09:47:14 2017-01-20 09:47:14

Posle Kristijana Golubovića u vilu "Parova", direktno iz zatvora, uključio je još jedan robijaš - Aleksandar Čabarkapa!

Petar Marković

Čabarkapa se telefonski uključio iz Okružnog zatvora i odmah opleo po Kristijanu Goluboviću.

- Zove Aleksandar Čabarkapa iz Okružnog zatvora koji demantuje lažne navode nazovi kriminalca Kristijana Golubovića. Gledam i slušam da sam česta tema vaših razgovora, nakaradnih komentara i svedoka događaja koji su očigledno bili u mojim gaćama. Javno mnjenje zna ko je Kristijan, menjao je i ime. Želeo je da svi žive po njegovim pravilima, on je prvi srpski starletan a ne ispunjava ni te kriterijume jer je debeo. Iscenirao je lažne događaje, toliko se uživeo da je umislio da je istina. Sve svoje epitete kači meni. On će u budićnosti živeti u rijaliti programu, sve što je stekao stane u dve torbe. Veliki debeli Kristijan je jedna klošarčina koja živi po tuđim kućama i stanovima, slika se pored tuđih automobila, a vozi auto od petsto evra. Za njega sam Bil Gejts ili Rokfeler u svakom smilsu te reči! - što je jedna guma na bilo kom autu u mom voznom parku - kazao je Čabarkapa.

Njegovom pozivu najviše se obradovala Aleksandra Subotić, koja mu je odmah prepoznala glas.

- Ponadala sam se da stvarno zove, nisam znala da je snimljen poziv. Drago mi je što je prokomentarisao onu spodobu. Sve što je rekao je istina! Kristijan je jedna nikogović i gnjida koja se prvenstveno nakačila na mene, pa onda počela i njega da komentariše -  rekla je Subotićeva.

Ona o Čabarkapi ima samo lepe reči.

- Ne znam šta je o meni pričao. Ja sam njega branila, on je otac mog deteta, i o njemu mogu da kažem sve najlepše. On kada se naljuti besan je i kaže svašta. Kada izađem, želim da se čujem sa njim, bila bih šokirana kada bi došao ovde - priznala je Ljubina ćerka.

 

Expand player
Pogledajte više