Brutalne tuče u srpskim rijaliti programima! (VIDEO)

M.R. | vip 2017-01-01 18:06:15 2017-01-01 18:06:15

Iako je nasilje strogo zabranjeno u svakoj vrsti rijaliti programa, stroga pravila i visoke novčane kazne ne sprečavaju učesnike da se fizički obračunaju sa cimerima, koji im nisu po volji.

Printskrin TV Hepi

Vulgarni izrazi, čupanje, te polivanje vodom, mlekom, kafom, pa čak i fekalijama, postali su svakodnevica srpskih rijalitija.

U prethodnoj, 2016. godini, bili smo svedoci kojekakvih svađa, koje su se neretko završavale tučom.

Incident koji je obeležio poslednju sezonu "Farme" sigurno je onaj između Saške Karan i Gagija Đoganija, kada je denser nasrnuo sekirom na pevačicu.

 

 

Marinković i njegova lepša polovina bili su akteri još jednog incidenta u "Parovima", kada su se sukobili sa Jelenom Krunić.

Iako detalji tuče nisu prikazani, a Krunićeva je diskvalifikovana, ona je posle izbacivanja opisala šta se zaista desilo.

 

Među rijaliti naslinicima izdvojio se i Mladen Vuletić, koji je nekoliko puta "zavodio red" pa je, ozmeu ostalog, tukao i svoju tadašnju devojku Dalilu Mujić.

Dalila je Mladena napala u "Maldivima" kada ga je videla kako flertuje sa drugom devojkom, pa mu je u besu pocepala majicu, ali ni on njoj nije ostao dužan.

 

Ovo nije bio prvi put da je između dvoje ljubavnika došlo do fizičkog obračuna. Kamera je zabeležila i trenutak kada je Vuletić svojoj nežnijoj polovini opalio šamarčnu, kada je Dalila usred razgovora htela da ustane.

- Hoćeš još jedan? Hajde probaj da ustaneš! - rekao je Vuletić dok je Mujićeva nepomično sedela u fotelji.

Podsetimo, Dalila je posle svega ovoga ostala u vezi sa Vuletićem, od kojeg se razišla ovog leta.

 

Dvostruka pobednica "Farme" Jelena Golubović u poslednjoj sezoni imala je okršaj sa Cecom Jovanović, koja ju je vukla za kosu. Ovome je prethodio incident između Saške i Jelene, koje su se polivale vodom.

 

Expand player
Pogledajte više