"VIKAO JE: ISEĆIĆU TE NA KOMADE, A ONDA JU JE BRUTALNO UDARIO" Bivšu učesnicu Farme komšija udario sekirom po glavi! (Uznemirujuće fotografije)

Potresno!

 

Marija Prekodravac
Marija Prekodravac, Foto: Printscreen/instagram

- "Iseći ću te na komade!", vikao mi je komšija pre nego što me je udario sekirom po glavi - rekla je Marija

Komšija je ispred moje kuće ostavio nekakve kante. Kad sam ga ljubazno zamolila da ih makne, počeo je sa sekirom u ruci psovati. U jednom trenutku sam osetila udarac", počela je svoju ispovest Hrvatica Marija Prekodravac (30), učesnica Farme iz 2015. godine.

U Zagrebu je, 9. septembra oko 13:15 časova, 81-godišnjak nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom lakše povredio 30-godišnjakinju, navodi se na službenoj stranici MUP-a.

Čitava drama je u Susedgradu počela zbog smeća, kada je Marija uzela kante koje su se nalazile ispred njenih ulaznih vrata i vratila ih u komšijino dvorište.

- "Iseći ću te na komade!", vikao mi je komšija pre nego što me je udario sekirom po glavi - rekla je Marija za 24sata.hr i nastavila:

NIGOR, GOCA TRŽAN, KNEZ... Kolona poznatih na Orlovači! Došli da isprate Grua na večni počinak! (FOTO)

- Samo sam mu rekla da kante, tj. smeće, odnese na reciklažno i okrenula se, a onda je doleteo udarac.

Od šoka nije osetila bol, samo je u jednom momentu videla da joj krv iz glave ide niz lice. Nekoliko minuta kasnije na mesto događaja stigao je i Marijin dečko, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

STVARI KOJE NIKO NIJE ZNAO O NJEMU! Progovorile komšije pokojnog repera: Voleo je pivo, ostavljao veliki bakšiš i često je pričao o njoj!

Marija Prekodravac
Marija Prekodravac, Foto: Foto: Dacebook/schmerz.frequenz.

- Pre nego što je stigla pomoć, pokušali smo da zaustavimo krvarenje, ali nismo uspeli. Izašla sam na ulicu krvave glave, pa se ponovo vratila u kuću. Nisam imala dobru orijentaciju - rekla je bivša učesnica Farme.

Marijin komšija je, kako ona kaže, poznat kao strah i trepet ulice.

- Tu porodicu znam još od detinjstva. Kad mi je mahnuo sekirom, prvo sam pomislila da je malo popio, a ne da ću dobiti sekirom u glavu - rekla je Prekodravac, koja je dosad sa tim komšijom bila u korektnim odnosima.

REPEROV BRAT I OTAC SE NE ODVAJAJU OD DANICE! Gruovoj udovici pozlilo na sahrani! Od bola i tuge ne može da stoji! (FOTO)

- Niko nije bio u ulici kad sam dobila udarac, osim jednog starijeg komšije koji mi se kasnije izvinio što nije uleteo između nas - tvrdi Prekodravac.

U Marijinom nalazu navodi se kako je u bolnicu došla sa otvorenom ranom veličine četiri centimetra

Marija Prekodravac
Marija Prekodravac, Foto: Printscreen/instagram

- Imam slabu orijentaciju, ruke mi drhte i osećam se skroz nervozno. Samo bih htela da budem u prostoriji u kojoj me niko ništa ne pita. Najteže mi pada što se uskoro moram vratiti na posao, iako se ne osećam spremno za to. Ipak, bez novca, niko, pa ni ja, ne može živjeti - priznaje Marija koja, kako je rekla, oseća i veliku dozu straha, s obzirom na to da se mora vratiti u komšiluk.

- Taj čovek me zna celi život. Pa, ja mu unuka mogu biti. Još bih i razumela da se radilo o nekom većem problemu, ali zbog smeća tako udariti devojku koja nikad nije izazivala, za mene je potpuno neprihvatljivo. Još sam šokirana - zaključila je Marija, dok joj je glas podrhtavao.

Njen komšija se, inače, zbog napada sumnjiči za pokušaj ubistva.

BONUS VIDEO:

Potresne scene sa Gruove sahrane: Tužna povorka, jauci paraju nebo!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi