Anđela Veštica
Printscreen
Anđela Veštica

Printscreen

Anđela Veštica, Foto: Printscreen

Naime, nju je iznerviralo to što je Milan Milošević, koga je smatrala za prijatelja, izjavio sledeće:

- Filipe, čuo sam jedan trač. Pre mesec dana imao si s*ks sa Anđelom Vešticom. Ona je to nama ispričala one noći kad ste se ljubili, priznala je to meni i Saški - rekao je Milan, na šta je Veštica poludela.

Milan Milošević

print screen

Milan Milošević, Foto: print screen

Iako je Filip to porekao, ona je rešila da da konačan komentar.

- Dragi moj "prijatelju" Miloševiću, ja sam znala da si loš čovek i pored svega toga sam te volela jer si mi bio drag, imao smisla za humor i mislila sam da si mi drug tamo, ali da toliko lažeš i izmišljaš nešto što nema veze s mozgom zarad nečega je jadno i bedno kao i ti. Ali dobro, karma je čudo - piše u okviru njene objave na Instagramu, a za Pink.rs, Anđela je dodala

Filip Đukić

Facebook / Filip Đukić

Filip Đukić, Foto: Facebook / Filip Đukić

- Svi znamo da nisam spavala s njim u Zadruzi, mi smo se samo poljubili. Ja nisam gledala kad je on to pričao, prenela mi je drugarica. Više me ni ne zanima šta oni pričaju, samo me je to trenutno iznerviralo - rekla je Veštica.

 

Komentari (3)

momazver

05.01.2018 08:34

Mislim da je rečena istina od strane prozvane.Ali zapravo zvuči ovako:- *Svi znamo da nisam spavala s njim...u Zadruzi.*

Predrag

05.01.2018 09:11

Veštica nije spavala samo samnom

miki

05.01.2018 09:22

A čega se ti ti Andjela stidiš, pa ti glupo da kažeš da si spavala sa nekim. Glupo je moralisati i praviti se fin, kada si karijeru započela kao Nensi Fensi i svi po gradu znaju kakav ti je moral i koliko košta.