Anabela otvara Luni butik! (PAPARACO)

N.Marić | vip 2018-06-09 16:21:49 2018-06-09 16:21:49

Paparaco magazina VIP uslikao je pevačicu Anabelu Atijas i njenog supruga Andreja u jednom luksuznom beogradskom kvartu dok obilaze poslovne prostore.

Alo!/Vladimir Marković

Kako saznajemo, majka učesnice "Zadruge" rešila je da iznenadi Lunu po njenom izlasku iz rijalitija, te je zakupila jedan poslovni prostor, u kojem će se prodavati garderoba sa potpisom njene ćerke.

Dok se Anabela u kratkoj suknjici sunčala ispred butika, njen suprug Andrej pričao je majstorima koji su nameštali police u radnji. U jednom trenutku im se pridružila i Anabela i uputila nekoliko sugestija, ali ubrzo je opet izašla, prepuštajući suprugu da ugovori posao.

Šta Anabela i Andrej rade u lokalu koji je još u pripremi, otkrila nam je devojka koja radi u obližnjoj prodavnici.

- Anabela je dugo tražila lokal, a ovaj joj se svideo jer je na odličnoj lokaciji. Rešila je da Luni otvori butik sa konfekcijom i da je odmah preusmeri na posao koji obožava. Kada je bila kod nas u radnji, ispričala je da je to Lunina velika želja, a zbog svega što se desilo u rijalitiju, smatra da će je ovaj posao opustiti i učiniti da zaboravi na sve loše što joj se tamo dogodilo. Luna zaista ne treba da se brine, jer joj je majka obezbedila siguran posao - rekla je za VIP magazin devojka koja je želela da ostane anonimna. 

Pogledajte galeriju:

 

 

Expand player
Pogledajte više