Ana u modricama
Printskrin TV Happy
Ana u modricama

Printskrin TV Happy

Ana u modricama, Foto: Printskrin TV Happy

Ana Spasojević prepričala je Avi Karabatić nemili događaj do detalja i pokazala modrice koje je zadobila. Dalila je nasrnula na Anu jer je bila u Mladenovom krevetu.

- Ja ležim, a Dalila iz čista mira ustaje iz svog kreveta i hvata me za glavu. Nisam imala vremena da odreagujem, nisam ni očekivala da će me napasti što sam pričala s Mladenom - počela je priču šokirana Ana i opisala incident:

- Prvo me je uhavtila za kosu i počela da me čupa. Uhvatila bih i ja nju, ali mi se motao ugovor po glavi - da je fizički kontakt zabranjen. Držala sam je da ne može da me udari, jer da me je udarila vratila bih joj sigurno. Drugom rukom me je uhvatila za vrat i krenula da me davi. Tad sam se setila šta sam trpela 15 godina, al' njega nisam smela da udarim jer mi je otac. A nju ne smem jer smo u rijalitiju. Ona će da dobije svoje, to javno kažem!

Spasojevićeva se tad obratila Dalili sa "kurve**no" i rekla joj da se pomeri od nje, ali je Mujkićeva postala još agresivnija.

- Počela je da me šutira. Imam modrice, ogrebotine, boli me stomak jako... Imala sam grčeve koliko me je bolelo. Šutnula me je i u glavu. Molim boga da dobijem tetanus da se ne zarazim - ispričala je Ana i pokazala modrice po telu.

 

Nekoliko ukućana i obezbeđenje pritekli su Ani u pomoć i jedva odvukli Dalilu.

- Ostao joj je moj pramen kose u ruci. Poludela sam i molila boga da me puste, Zorica je skočila preko mene i molila me da se smirim. I Ružica me je smirivala, a ja sam ih sve psovala. Zbog toga ću da im se izvinim - pričala je Ana i dodala da će, ako produkcija  ne diskvalifikuje Dalilu, ona napustiti rijaliti.

 

Kasnije se i Dalila pridružila takmičarima u kuhinji i priznala da je došlo do incidenta između nje i Ane, te da je nasrnula na cimerku jer je previše prisna sa Mladenom Vuletićem.

 

 

Komentari (7)

biba

06.07.2016 11:51

u toj kuci niko nije normalan,ali najbolesniji su dalila,andjela,gastos,mladen,cmarko i onda redom ostali !

mimi

06.07.2016 12:13

Poslije izbacivanja Dalila,Anđela,Armina i Burek išli na Maldive.Dalila I Armina su već bile pripite.Kad su došli Armina je prigovarala kako nema špricera pa su donjeli karton, kad su navalile nisu stale,kaže Anđela dajte za Arminu to joj lekari dopustili barem četiri da terapija djeluje.

simeona

06.07.2016 14:00

@mimi - Vehabijinu kci pumpa srbin crnogorac a mrzi muslimana i vehabije sam je licno i personalno izjavio to u kamere.Sa njim se slozio i izbaceni njegov sunarodnik Tomovic.Ali kada je pompanje u pitanju on nema oci ona ima ali ga sa zadovoljsvom se siri da ga prima.

Oj Srbijo medju sljivama

06.07.2016 16:27

Crnogorci i muslimanka sire nasilje u sred Srbije a da niko ne reaguje.Izgleda da u Srbiji vladaju crnogorci a Stbi su gradjani drugog reda.

Max

06.07.2016 18:02

Dalila je napala pogrešnu osobu. :) Mladen je imao keks u tuš kabini sa Ružicom sat vremena pre toga.

Mimi

07.07.2016 01:03

Jadna li je ta (rijaliti) veza koju moraš da braniš batinama!

BOKI

07.07.2016 10:52

tačno se videlo kako voditelji pogotovo Bojana ne daju da se kaže nego kao svi ste se tukli.da li bi isto uradila da je ona pretućena.postali su saučesnici mnogih prebijanja zataškavanjem. da ih neko neštiti davno bi bili ugašeni i kažnjeni.ponašaju se kao upravnici zatvora