Alen Azarić
Printscreen
Alen Azarić

Printscreen

Alen Azarić, Foto: Printscreen

Sada je isplivala na videlo nova istina o njemu zbog koje je Azarić u centru pažnje.

Naime, bivša učesnica spomenutog rijalitija, Jovana Jovanov, nad kojom je Azarić izvršio obred egzorcizma, otkrila je da su njih dvoje bili u vezi, te da joj je zasmetalo što on to sada poriče.

Jovana Jovanov

Printscreen

Jovana Jovanov, Foto: Printscreen

Ipak, kako bi dokazala svoje tvrdnje, ona je pred kamerama pokazala njihovu prepisku, zbog čega su učesnici rijalitija i gledaoci kraj malih ekrana ostali u šoku.

- Ja njegov rad ne dovodim u pitanje, on je meni mnogo pomogao. Sada imam lucidne snove, bukvalno osećam kako me neko vuče po zidu, odem kod mame i zamolim je da spavam kod nje. Probudim se sva uplakana i znojava. Znaju moji prijatelji, ja sada bukvalno tražim spas, da me neko odvede u crkvu u manastir, da mi se očitaju molitve - rekla je Jovana, a potom se rasplakala.

Komentari (7)

stefan

24.10.2017 10:14

zasto SPC ne izadje u javnost i saopstenjem zastiti narod od ovakvih prevaranata.

Perra

24.10.2017 10:20

To je bila terapija; Dobro utjerati a zlo istjerati.

zora vukasinovic

24.10.2017 11:00

@Perra - eve su izggledi da alen nije ucerao dobro.jovana i danas ima problem i u svakom slucaju?kako dalje?produzi dalje i pronadji nekog koji ce bolje da ucera nego alen.sto se tice uceravanja molitvi bolje je da pronadje dobrog lekara.srbiji tog kadra ne fali i sigurno postoji ustanova zvana bolnica da pomogne devojci.

rada tomasevic

24.10.2017 12:33

@Perra - cinjenice nam same govore zar ne! alen bolje baca devojke u san terapijom nego sto uterava.da je uterao kako bog zapoveda jovana bi bila zdrava zid nebi postojao niti bi plakala prilikom poseti mami.monasi iz sumice mudro cute.p.s.mozda djekson da utera mozda bude bolje jer nikad se ne zna?

dejan

24.10.2017 10:27

Tamo je svako sa svakim mogo da bude uvezi samo ako ima 50 evrica!

sveto

25.10.2017 09:40

jaadna starleta koja pocinje da bi se proslavila pljuje po coveku koji joj nije dao da ga ucenjuje nasao joj posao izlecio i sada kada trazi od njega novac on je odbio da joj ga da pa sada ce ispasti jos da je ju silovao koja bolesnica umno

Ivana

25.10.2017 21:42

Izvinite,a po čemu je ona lepa?Devojka deluje jako jeftino i prljavo,ni po čemu nije zanimljiva.