Radovan Vujović
Instagram
Radovan Vujović

Instagram

Radovan Vujović, Foto: Instagram

Zavoleli smo ga u popularnoj seriji “Vojna akademija”, a sada je miljenik ženske publike, Radovan Vujović, ponovo obukao uniformu. Ovoga puta na filmskom platnu Raša se našao rame uz rame sa Lazarom Ristovskim u filmu “Kralj Petar Prvi” za Alo! Radovan je otkrio šta mu je najteže palo na snimanju koje je trajalo čak 110 dana.

- Prvi dan mi je svakako bio najteži, to je bilo snimanje na Staroj planini. Svim glumcima prvih dana najviše su smetale niske temperature i sneg koji je konstantno vejao. Bilo je minus dvadeset i dosta na je bilo teško da se priviknemo, ali kako su dani odmicali sve nam je bilo lakše, iskren je Radovan i dodaje kako se oseća što je ponovo obukao uniformu.

Radovan Vujović

Nenad Vujanović

Radovan Vujović, Foto: Nenad Vujanović

- Film “Kralj Petar Prvi” nema nikakve veze sa serijom sa kojom me svi povezuju. Ali kako kažu, žene vole oficire, pa mi nije bilo teško da je ponovo obučem. Ova uloga mi je bila pravi izazov jer sam morao da dočaram autentičnog srpskog seljaka, nekog ko nosi duh srpskog naroda. To je prost, jednostavan čovek, bez preteranih zahteva i želja, a te male želje oslikavaju prave vrednosti, kaže Raša i kroz šalu nam otkriva da se njegova baka najviše radovala šta će ga ponovo videte u uniformi.

Radovan Vujović

Instagram

Radovan Vujović, Foto: Instagram

Osim ove velike uloge u filmu Lazara Ristovskog, Radovana možemo da gledamo u predstavi “Pazi šta želiš” koja se već igra dve godine, pa nas je zanimalo šta Raša želi.


- Skroman sam i mnogi mi neće verovati, ali ja ne želim ništa posebno. Samo zdravlje, sreća i ljubav, sve ostalo šta nam život donese i sa tim treba opuštreno da se nosimo, završava Radovan koji ne može da dočeka 11. novembar kada će biti premijera filma “Kralj Petar Prvi”.