Ana Nikolić
PrntScrn
Ana Nikolić

PrntScrn

Ana Nikolić, Foto: PrntScrn

Kako izvor Kurira navodi, ona je sunčano popodne u Beogradu iskoristila da napravi set fotografija za svoj Instagram. Iako je delovalo da je obučena shodno vremenskim prilikama, šok je nastao kada je raskopčala svoj kaput, ispod kog je imala tanku svilenu haljinicu, koja je viče ličila na komad ženskog veša, nego na haljinu.

Ana Nikolić

PrntScrn

Ana Nikolić, Foto: PrntScrn

Ipak, njoj su se najviše svidele njene nove čizmice, pa je prijatelju koji ju je slikao posebno skretala pažnju, kako je važno da one dođu do izražaja. Ana je dok je pozirala, više puta išla napred - nazad na ulici, kako bi imala što bolje fotke, a kako je bila vrlo glasna privukla je i pažnju starijih sugrađana, koji su tuda šetali.

- Jel ovo Ana Nikolić? Šta to radi? Kako se ovo ponaša? Zašto je gola u martu?- pitali su se zbunjeni sugrađani, dok im je Ana samo mahala i nastavila sa slikanjem, kao da je sama u gradu.

- Ništa mi se ovo ne sviđa. Ajde ponovo slikaj! Hoću da mi se vide čizmice, jer što bi rekla Dara Bubamara: "Puno koštaju! - naređivala je Ana, pa kada je na kraju konačno bila zadovoljna fotografijama, mogla je na miru da se posveti snimanju emisiije na koju je kasnila.

Komentari (1)

srle

18.03.2021 14:04

Izgleda ana nikolic extra i holivudski kao i uvek ana je srpska dzenifer lopez