Zoran Pajić
Aleksandar Krstović
Zoran Pajić

Aleksandar Krstović

Zoran Pajić, Foto: Aleksandar Krstović

Glumac Zoran Pajić ulogom u popularnoj seriji "Istine i laži" pobrao je simpatije publike, a u razgovoru za "Alo!" otkrio je da nakon uloge Nikole priželjkuje da zaigra negativca, ali i da bi zbog koleginice Jane Milić Ilić odbio čak i holivudske lepotice.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

- Uloga Nikole obeležila je poslednje dve godine moje glumačke karijere, ali kada se ova serija završi, voleo bih da iskočim iz Nikoline kože i da zaigram nekog negativca. Međutim, producenti kod nas već znaju šta kom glumcu leži i malo me plaši da će me stalno gledati kao dobricu i emotivaca jer sam se u takvim ulogama dobro pokazao. Ali, ja bih da rizikujem i pokažem druge strane svog talenta jer znam da ih posedujem. To je suština glume, moraš da budeš sposoban da uđeš u različite likove - otkriva Pajić i dodaje da je, zbog uloge, spreman za mnoge izazove.

Jelena Milić i Zoran Pajić

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Jelena Milić i Zoran Pajić, Foto: Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Ako uloga od mene zahteva da promenim lični opis ne bih imao nikakav problem s tim. Naravno, sve to mora da ima smisla, mora da meni i publici bude jasno zašto sam se ošišao na ćelavo za neku ulogu, zbog čega sam se skinuo go u nekoj sceni ili zašto imam trideset kilograma viška. Nervira me kada kolege kažu sa su "uloge samo uloge" i da nikada ne daju 100 odsto sebe i da mogu da se isključe iz priče čim se snimanje završi. To je nemoguće, jer svaki glumac mora da unese deo sebe u lik koji tumači i ne može skroz da se ugasi. Kada bih, poput Kristijana Bejla, morao da se za mesec dana, ugojim 30 kilograma, plašim se da to ne bih preživeo u mojim godinama (smeh) - ispričao je glumac za "Alo!".

Iako u Beogradu živi već dugo godina, Zoran kaže da nije naučio da kuva i da najviše voli da se vrati u rodni Požarevac jer mu tada mama ispunjava sve želje.