Zbog tuče jedan glumac u suzama pobegao sa seta! (VIDEO)

Alo.rs/T.S. | vip 2020-11-10 18:22:49 2020-11-10 18:22:49

Imali su i problema sa malim budžetom i podelom uloga

Printscreen

 

Replike iz ovog ostvarenja svi znamo napamet, a osim dobrog scenarija za njegov uspeh je zaslužna i odlična glumačka ekipa. Ipak, tokom snimanja, ekipa se suočavala sa mnogim problemima i zanimljivim situacijama.

Većina scena snimana je u Deliblatskoj peščari, a kako su imali mali budžet i nije bilo novca da se ekipi plati smeštaj, svako jutro su se okupljali ispred Crkve Svetog Marka i po nekoliko sati putovali do lokacije na kojoj su snimali.

Kada je snimana scena u kojoj su putnici napali muzičare zbog krađe novčanika, glumac Danilo Bata Stojković morao je zaista da ošamari glumca Nenada Kostića koji je igrao muzičara. Kostiću su krenula suze na oči i pobegao je u Pančevo i tamo se sakrio, a ekipa ga je tražila ceo dan. Bata Stojković mu je na kraju kupio bombonjeru u znak izvinjenja i dao mu obećanje da ga više nikada neće udariti.

Još jedna zanimljivost jeste to da je uloga Miška, koju je odigrao Aleksandar Berček, prvobitno bila ponuđena Bogdanu Dikliću. Ipak, on je odbio zbog angažmana u pozorištu.

Ni uloga šlager pevača nije bila u startu namenjena Draganu Nikoliću, već Ljubiši Samardžiću. Ipak, Ljubiša je, iz nepoznatog razloga, odbio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više