Damir Handanović
Grad Beograd
Damir Handanović

Grad Beograd

Damir Handanović, Foto: Grad Beograd

Direktor CEBEF-a, potvrdio je da je zbog trenutne nepovoljne situacije sa virusom COVID19 došlo do otkazivanja tri događaja na ovogodišnjim 52. Beogradskim muzičkim svečanostima, koje su najavljene od 1. do 13 novembra u organizaciji Centra beogradskih festivala.

- Pijanistkinja Marta Argerič otkazala svoj dolazak u Beograd, na preporuku ličnog lekara da ne putuje u trenutnoj epidemiološkoj situaciji.
Nažalost, iz ovog razloga otkazan je koncert na Svečanom otvaranju 52. Beogradskih muzičkih svečanosti koji je bio zakazan za nedelju, 1.
novembar, kada je čuvena pijanistkinja trebalo da nastupi u Kolarčevoj zadužbini uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a sa dirigentom Luisom Gorelikom. Ovom prilikom bilo je planirano i izvođenje dela nedavno preminule kompozitorke Isidore Žebeljan - istakao je Handanović.

Handanović je rekao da se ulaznice za koncert Marte Argerič i Simfonijskog orkestra RTS-a mogu zameniti ili se novac može povratiti na blagajni Kolarca od utorka, 3. novembra.

Damir Handanović

Privatna arhiva

 Foto: Privatna arhiva

Handanović je kazao da koncert gitarskog kvarteta “40 Fingers” na programu BEMUS-a, koji je trebalo da se održi u Kombank dvorani 4. novembra, otkazan je se zbog nemogućnosti umetnika da doputuju iz Italije iz epidemioloških razloga.

Za sve informacije o novom datumu koncerta ovog sastava i zameni ulaznica možete se obratiti isključivo kancelariji Gitar Art festivala putem mejl adrese: office@gaf.rs

Već kupljene ulaznice za koncert se mogu zameniti za bilo koji program na ovogodišnjem festivalu, u istoj kategoriji cene, ili se novac može povratiti na blagajni Kolarčeve zadužbine.