Jovana Joksimović
YouTube/printscreen
Jovana Joksimović

YouTube/printscreen

Jovana Joksimović, Foto: YouTube/printscreen

Jovana Joksimović 30. novembra počinje da vodi jutarnji program na televiziji "K1", a kako "Blic" saznaje pored nje emisiju će voditi i Manja Grčić.

Jovana Joksimović uveliko se priprema za jutarnji program koji startuje 30. novembra, i emitovaće se pet dana u nedelji, a u studiju će se smenjivati ona i Manja.

Naime, kako saznajemo, Jovana će biti domaćica jutarnjeg programa tri ili četiri dana nedeljno, dok će jedan ili dva dana u nedelji gledaoce pozdravljati Manja Grčić.

Manja Grčić ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji, diplomirala je novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a novinarsku karijeru započela je na BBC-ju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija)

Radila je na B92, Fox televiziji, a 2008. godine svoju karijeru nastavila je u Sloveniji. Tamo je bila na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenia. Potom se vratila u Srbiju i od 2011. do 2013. godine je bila generalna direktorka B92, nakon čega se priključuje Antena Grupi. Tamo je do sredine 2019. godine radila na poziciji direktora korporativnih i regulatornih poslova.

Nakon Antena Grupe, Manja Grčić prelazi na televiziju K1, koja je u vlasništvu kantautora Željka Joksimovića, supruga Jovane Joksimović.

BONUS VIDEO: 

Kako je Alo! saznao, voditelj Srđan Predojević stavio je tačku na svoj odnos sa koleginicom, prijateljicom i kumom Jovanom Joksimović nakon što je bez njegovog znanja, odustala od zajedničke tužbe protiv TV "Prva" i tajno potpisala sporazumni raskid ugovora i tako sebi obezbedila otpremninu!

Srđana je Jovanin gest veoma razočarao i naljutio, a voditelj već duže od mesec dana ne razgovara sa svojom kumom. Osim što ga je razočarao njen postupak, Srđana je navodno veoma pogodilo i to što je njegov kum Željko Joksimović inspirisao i podržao Jovanu da radi iza leđa svoga bliskog saradnika.

- Kada su Jovana i Srđan dobili otkaz od TV "Prva", dogovorili su se da će se držati zajedno. Podneli su tužbu protiv svog bivšeg poslodavca, a ideja im je bila da svoje voditeljske karijere nastave zajedno. To je bilo logičan potez tim pre što zajedno rade 15 godina, a osim prijateljstva i kolegijalnosti vezuje ih i činjenica da su se okumili. Bili su kućni prijatelji, porodično su odlazili na odmore i zbog toga je Srđan teško doživeo Jovaninu izdaju - kaže na početku razgovora za "Alo!" izvor blizak voditeljskom paru, i objašnjava da je Srđan poslednji saznao za ono što je uradila njegova kuma.

Komentari (3)

Teab

17.11.2020 15:31

Sramota ako su godinama radili zajedno i menjali televizije i sad je trebala da ispostuje dogovor ali ljudi gramzivi za novac izdaju i rodjenu majku a kamoli kuma. Zaradjivali su po 10.000 evra sto mu nije ponudila bar 8000 evra da tadi kod njenog muza umesto 1500.evra jadna je postala ovaj odozgo vidi i naplacuje sve po zasluzi.

OZN

18.11.2020 09:13

Fuj x1000000000...dovoljno.

Coka

18.11.2020 13:29

Ko još gleda K1 jutarnji program ,pa još sa voditeljkom koja umišlja da je važnija od gosta. Ni do sad ih nisam gledala .Antipatična osoba skroz.