GODINAMA PRIČAJU DA JE ALEKSIĆ SE*SUALNI PREDATOR! Zašto ćute Biković, Kostić, Savić, Kojo i Đuričko? (VIDEO)

Još uvek se nisu oglasili povodom glavne teme u Srbiji...

Ispovest mlade glumice Milene Radulović (25) koja je skupila hrabrosti i otkrila da je reditelj i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić (68) silovao više puta kada je imala samo sedamnaest godina, pokrenula je Srbiju da stane uz nju i pruži joj podršku. Doduše, ne baš celu...

Dok se oni čija svest očigledno ne doseže daleko pitaju zbog čega joj je trebalo sedam godina da prijavi nasilnika, ne razmišljajući o posledicama koje je sam čin ostavio na mladu glumicu, postoje i oni koji nisu izustili ni jednu reč. Pitanje je ko je od njih gori?

Ako pitate veliki broj javnih ličnosti koje su se oglasili ovim povodom, onda su to definitivno Milenine kolege.

Veliki broj srpskih glumaca prošao je kroz školu Mike Aleksića, a podršku Mileni Radulović uglavnom su dale koleginice.

Iako uvek za sve imaju mišljenje i stav o svakoj situaciji u zemlji, te ne prezaju ni od toga da vređaju medije, državu i aktuelnu vlast, mnogi, poput Nikole Koja i njegovog kolege Nikole Đurička, koji su izašli iz „škole užasa“, nisu se oglašavali ovim povodom.

Miloš Biković
Miloš Biković, Foto: Alo!/Vladimir Marković
Viktor Savić
Viktor Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!
Vuk Kostić
Vuk Kostić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Da li je u pitanju nepoverenje prema mlađoj koleginici, ili su jednostavno rešili da ostanu po strani, nikome nije jasno! S druge strane, ni njihovi mlađi naslednici, inače dobri prijatelji i saradnici sa Radulovićevom, Miloš Biković, Viktor Savić i Vuk Kostić takođe su ućutali pred ovim slučajem. Na naše poruke i pozive nisu odgovarali, verovatno smatrajući da nemaju šta da kažu?!

Velika osuda upravo za ovu petoricu vrsnih glumaca dolazi i sa društvenih mreža. Niko ne može da veruje da su kolege mlade Milene zaćutale pred ovako gnusnim činom.

Više o izjavama Bojane i Ivane, Aleksićevih bivših učenica pročitajte OVDE.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zz
  19/01/2021 - 21:29
  a zasto moraju bas svi da komentarisu?
 • Korisnik: Neko
  19/01/2021 - 18:40
  Cute jer su im karijere na prvom mestu. Vagaju i parte tok dogadjaja, a onda ce reci nesto politicki korektno. U medjuvremenu ce se naravno posavetovati sa svojim priducentima i agentima kako i kad nastupiti u javnosti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi