NIKO NEĆE DA GLUMI SILEDŽIJU MIKU! Zakazala podrška, Milena ostala bez potpore svojih kolega (FOTO/VIDEO)

Kada je Milena Radulović u potresnoj ispovesti iznela detalje silovanja i seksualnog zlostavljanja Miroslava Mike Aleksića čiju je školu glume godinama pohađala, svi glumci, bez izuzetka, stali su na njenu stranu. Tih dana, šokirani glumičinim priznanjem i njenim dugogodišnjim ćutanjem, ali zadivljeni hrabrošću da ga prijavi policiji i o tome progovori javno, utrkivali su se ko će joj pružiti veću podršku i objaviti što duži i emotivniji status na društvenim mrežama.

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Međutim, sada kada se u javnosti pojavila informacija da Milena radi na scenariju za seriju „Učitelj“ koja se bavi tom tematikom, svi oni koji su je do juče tapšali po ramenu kao da su se povukli. Na naše pitanje da li bi pristali da glume u Mileninom projektu po istinitom događaju koji ju je obeležio, gotovo da niko nije želeo da odgovori.

Dragan Bjelogrlić
Dragan Bjelogrlić, Foto: Printscreen

Dragan Bjelogrlić, koji je čak imao prilike da pročita sinopsis za seriju, odbio je da odgovori na pitanje da li bi zaigrao u seriji „Učitelj“, baš kao i Branislav Lečić, dok je Nenad Okanović poručio da je na odmoru.

Radoš Bajić nam je rekao da nema komentar na ovu temu, dok Petar Božović nije našao vremena da nam odgovori.

Radoš Bajić
Radoš Bajić, Foto: Promo: Srđan Stevanović

Glumica Dara Džokić takođe je za „Alo!“ istakla da ne želi da komentariše ovu temu. Glumice Ljiljana Dragutinović, Ljiljana Stjepanović, Sloboda Mićalović, Branka Pujić i Mirka Vasiljević nisu bile voljne da govore o projektu na kom Milena Radulović radi, kao ni da li bi prihvatile neku od uloga.

Boris Milivojević
Boris Milivojević, Foto: Screenshoot Youtube

Boris: Lako bih ušao u Aleksićev lik

Glumac Boris Milivojević je, čini se, najhrabriji među kolegama, jer ne samo da nije odbio da o ovoj temi govori, već je za „Alo!“ rekao da bi čak prihvatio ulogu silovatelja.

- Rado bih igrao u Mileninoj seriji. Pozdravljam ideju da se obrađuje ta tema, jer smatram da o njoj treba da se govori. Bez problema bih prihvatio i ulogu Mike Aleksića. Kao glumcu, bio bi mi veliki izazov, a budući da ga poznajem odlično, bez problema bih ušao u njegov lik i verno odigrao njegov karakter - kaže Milivojević za „Alo!“.

Sa druge strane, njihova koleginica Svetlana Bojković je u razgovoru za „Alo!“ istakla da mlađoj koleginici pruža bezrezervnu podršku, ali da o eventualnom učešću u seriji u ovom trenutku ne može da govori.

Svetlana Bojković
Svetlana Bojković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Pozdravljam gest i hrabrost Milene Radulović i ostalih devojaka koje su prijavile seksualno zlostavljanje. Nemam razloga da sumnjam u verodostojnost onoga što su ispričale javno. Verujem žrtvama, u potpunosti. Ipak, o ulozi u seriji ne bih mogla da govorim dok ne vidim scenario - istakla je Ceca Bojković za „Alo!“, a sličan komentar imao je i Miodrag Radonjić.

Miodrag Radonjić
Miodrag Radonjić, Foto: Printscreen

- Nisam čuo da Milena priprema seriju niti da će je snimati po svom iskustvu, samim tim ne mogu ni da komentarišem dublje tu temu. Kao i kod svake uloge koju prihvatim ili ne prihvatim, prvo bih morao da pročitam scenario - rekao je on.

Za razliku od njih, Iva Štrljić je bez razmišljanja rekla da bi prihvatila ulogu u seriji jer je ona glumica i za nju je svaka uloga profesionalni izazov. Ipak, ne bi volela da tumači Milenin lik.

Iva Štrljić
Iva Štrljić, Foto: Printscreen

- Kao glumica, procenjujem uloge i uvek prihvatam one za koje smatram da bi mi odgovarale. Ulogu Milene Radulović bih sigurno odbila, ali bih rado igrala inspektorku u seriji - rekla je za „Alo!“ Iva Štrljić.

BONUS VIDEO:

Policiji se juče javila još jedna Mikina žrtva, sve o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ucitelj
  29/01/2021 - 03:26
  Prema istinitom dogadjaju? Pa vi ste ga vec osudili ili znate nesto sa cime sud nije upoznat?
 • Korisnik: LJUBICA
  28/01/2021 - 18:20
  Polako svi dolaze pameti. Za Milenin film vazi ono ko za pos*an stap uzmi ga ti- uzmi ga ti.
 • Korisnik: lala
  28/01/2021 - 11:38
  Sve ove "silovane" tek će proći Srpsku Golgotu. Ostaće im večni žig "zaprljanih", "lakih", "povodljivih", dobrih samo za "ono"... Srbija je ovo, licemerna i zlobna. Živi bili pa videli.
 • Korisnik: Rile
  28/01/2021 - 08:30
  Izgleda da je sve u službi reklame! Ako je istina to što ona tvrdi i teško joj je na sudu da prolazi kroz sve to a gle sada piše scenario i nije joj teško da prolazi kroz sve to. Malo čudno.
 • Korisnik: Zagorka
  28/01/2021 - 08:12
  Autor scenarija bi mogao mozda jos da razmisli o naslovu.Jasno je da je u naslovu naziv ucitelj upotrebljen u ironicnom ili sarkasticnom znacenju,pa ipak se casno ime ucitelja kompromituje.Verujem da bi svi ucitelji doziveli ovo kao uvredu.d
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi