Gaće muškarac zavodnik penis bokserice seks
Shutterstock
Žarko Laušević i Bata Živojinović

screenshot

Bata Živojinović, Žarko Laušević i Dragan Nikolić, Foto: screenshot

Velimir Bata Živojinović je mogao imati mnoge žene, ali je izabrao samo Julianu – Lulu. Njih dvoje su delili više od 60 godina zajedničkog života. Glumio je u više od 250 filmova i nekoliko desetina TV serija, a uvek je isticao da je njegova Lula osnova njegovog srećnog i stabilnog života kada se ugase svetla reflektora.

Žarko Laušević je većinu žena osvojio svojim šarmom i seksepilom koji je u potpunosti došao do izražaja u filmu "Oficir s' ružom". Mnoge žene su bile ljubomorne na Kseniju Pajić koja je bila njegova filmska partnerka, pa je imala prilike da uživa u njegovim zagrljajima.

Dragan Nikolić je sa Milenom Dravić bio je u braku više od četiri decenije i važili su za najlepši glumački par bivše države. No, isto tako godinama su bili na meti tračeva i raznih priča da se rastaju.

 

 

Za Franom Lasićem su žene čupale kosu i na sve moguće načine pokušavale da ih glumac primeti. Četiri puta se ženio i važi za jednog od najvećih zavodnika sa ovih prostora. On je uvek tu titulu odbacivao i nikada nije želeo da govori o broju žena u svom životu

Zdravko Čolić

Privatna arhiva

Zdravko Čolić, Foto: Privatna arhiva

Zdravko Čolić je pre braka sa suprugom Sandrom bio veliki zavodnik i slomio je mnoga ženska srca. A o tome najbolje govore i mnoge njegove pjesme posvećene ženama.

- Za mene svako žensko biće ima posebnu energiju. Mislim da su sve žene predivne, da je svaka žena kraljica. Sve one imaju ono nešto, te svakoj treba posvetiti pažnju i poštovanje - rekao je jednom Čolić.

Boris Dvornik i Bata Živojinović

Instagram/batazivojinovic

Boris Dvornik i Bata Živojinović, Foto: Instagram/batazivojinovic

Boris Dvornik je ljubav svog života, suprugu Dianu, upoznao je u Splitu, posle premijere "Devetog krugа". Ona je tada imаlа sаmo petnаest i po godinа. No, Boris je jednom prilikom priznao da ju je prvi put ugledao nа Pjаci kada je bila okružena prijateljicama i samo je čekao prvu priliku da bude sama kako bi joj prišao i osvojio njeno srce.

 

 

Nebojša Bakočević je ostao upamćen kao Darko iz filma "Kako je propao rokenrol", a osim što je osvajao Anicu Dobru na filmskom platnu, i izvan filma je osvajao žene. To je i sam priznao izjavivši da je lud za ženama.

 

 

♥? #goranbregovic #bijelodugme

A post shared by Bijelo dugme (@bijelo_dugme_fansite) on Apr 29, 2017 at 5:32am PDT

 

Za Goranom Bregovićem su jurile horde obožavateljki, a mnogim ženama koje su prošle kroz njegov život posvetio je pesme. I sam je priznao da su na njega žene oduvek bile slabe. U jednom intervjuu je istakao da smatra da su one te koje biraju.

- Muškarci samo misle, ili ih žene jednostavno ostave u tom uverenju, da su oni ti koji zavode - izjavio je muzičar.

 

 

Ovako izgleda ( iako se ne vidi puno ) moje radno mjesto . Odavde sve kreće !

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on Feb 7, 2017 at 4:40pm PST

 

Vlado Kalember je na vrhuncu slave "Srebrnih krila" dobijao hiljade pisama, obožavateljke su ludele za njim. On džentlmenski nikada nije želeo da otkrije koliko žena je osvojio, nego čak tvrdi da je često bio usamljen.

Milena Dravić i Ljubiša Samardžić

Printscreen

Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, Foto: Printscreen

 Ljubiša Samardžić Smoki je rođen je u Skoplju u rudarskoj porodici. Studirao je pravo, a onda završio Akademiju dramske umetnosti u Beogradu. Igrao je u više od sto filmova i TV-serija, a proslavile su ga uloge u ratnim filmovima "Valter brani Sarajevo", "Sutjeska" i "Bitka na Neretvi".

Komentari (3)

Divni i nezaboravni

05.01.2018 12:00

momci!

оља

06.01.2018 00:48

Чола но 1!

nedjo

07.01.2018 20:35

jedino čola vredi