Kristina Radenković
Screenshoot Instagram
Kristina Radenković

Screenshoot Instagram

Kristina Radenković, Foto: Screenshoot Instagram

Kristina Radenković porodila se pre samo mesec dana, a uveliko planira da se vrati na televiziju početkom 2020. godine. Ona priznaje da se posebno raduje tome jer voli da je uposlena.

"Generalni plan je da se 22. februara vratim na posao i iskreno jedva čekam. Prijaće mi. Nisam tip da sedim kod kuće, volim da radim i da sam uposlena", kaže Kristina Radenković.

Ona objašnjava i detaljne poslovne planove.

Kristina Radenković

Screenshoot Instagram

Kristina Radenković, Foto: Screenshoot Instagram

"Izgleda da prvo dolazim u "Slagalicu". Bilo je nekih drugih planova, ali za sada je tako i nadam se "Beoviziji", navodi voditeljka.

Prema njenim rečima, ona nije bila razmažena ni kao trudnica pa je isto tako i sada kada kod kuće brine o dvoje dece. Međutim, priznaje da joj najveću pomoć pruža njen nevenčani muž Nikola Radojević.

Kristina Radenković

Printscreen

Kristina Radenković, Foto: Printscreen

"Posle prvog carskog reza brzo sam ustala, a i ovoga puta je bilo isto jer su me majstori čekali da završimo adaptaciju stana. Nije bilo ležanja i onoga: "Dodajte mi bebu." Radim po kući od prvog dana, ne mazim se. Nisam razmažena niti mogu da budem tako da sam od prvog dana u poslu oko kuće i dece, i ne smeta mi. Lakše mi je da mi prolazi dan i u drugim stvarima sem da se samo bavim bebom. Više volim nešto da radim nego da sam koncentrisana samo na jednu stvar, ali sam svakako non-stop sa bebom", kaže voditeljka i dodaje koliko joj suprug pomaže:

"Nikola nije pošteđen nikakvih obaveza. Imao je mali strah u početku jer je Rogan bio malo sitniji nego Tara kada se rodila. Normalno je da se bavi svojom decom i svime što ide uz to. Muškarci se tako u početku plaše da ne "slome" bebu dok je mala, ali sad je to prošlo, on je ojačao i, naravno, da se bavi svim poslovima vezanim za svoje dete. Ne bi bilo okej da ne pomaže."

Iako joj je druga trudnoća teže pala od prve, Kristina je sada zadovoljna.

Kristina Radenković

Printscreen

Kristina Radenković, Foto: Printscreen

"Dobro sam, ali da sam super skroz - nisam. Još se vraćam u normalu. Imam mali hormonski disbalans, ali sve je to normalno. Biće sve u redu za jedno dva meseca. Rogan je, hvala bogu, na Taru kad se rodila - spava, miran je i zadovoljan, dojim i sve je ok. Imamo sreće pa smo naspavani, ali ćemo videti šta će biti", tvrdi voditeljka i nastavlja:

"Eto, Tara više nije toliko mirna. Vrlo je energična, što je svakako super za njene godine."

Kristina tvrdi da neće imati neke posebne želje za narednu godinu s obzirom na to da joj se ona najveća ostvarila u ovoj.

"Dobila svoj najlepši poklon za rođendan u 2019. Mnogo sam želela dečaka. Tara je, recimo, poželela mikrofon, pošto već ima gitaru tako da će novogodišnja noć biti vrlo zanimljiva u našem domu", poručila je voditeljka.