Vesna Čipčić
Printscreen/ Instagram
Vesna Čipčić

Printscreen/ Instagram

Vesna Čipčić, Foto: Printscreen/ Instagram

- Iskrena da budem, malo mi smeta taj preterano kežual stil koji se danas forsira. Volela bih da publika ponovo dolazi u pozorište okupana, lepo namirisana i obučena. Da mi smeta to raščupano i neokupano, u kratkim pantalonama, da se tako neko pojavi u pozorištu, smeta mi - iskrena je bila Čipčićeva, a ova njena izjava svakako će izazvati oprečne komentare onih koji dolaze da gledaju njene predstave.

Vesna je nedavno vodila bitku sa koronavirusom. Zbog povišenog d dimera dobila je injekcije koje je davala samoj sebi, pa se našalila i rekla kako sada može da „bode“ po komšiluku kome zatreba.

Vesna Čipčić

Youtube printscreen

Vesna Čipčić, Foto: Youtube printscreen

- Bitno je što sam o svom iskustvu pričala javno i svima objasnila da virus nije ni malo naivan. Prošla sam ono što su mnogi prošli, a to ne treba držati u tajnosti. Naučila sam nove stvari o sebi, sada sam najzahvalnija što sam preživela taj virus. Bilo mi je lakše jer su i moji ćerka i sin bili zaraženi u isto vreme. Brinuli smo jedni o drugima i pružali i duhovnu podršku - rekla je glumica.

Oni praznike i slavu ove godine provode na Divčibarima, gde poseduju porodičnu vikendicu.

- Praznike smo proveli u krugu porodice, jer je tako najintimnije i najlepše. Obožavam da pravim božićnu česnicu i slavski kolač, mogu vam reći da sam prava domaćica! - otkrila je Vesna za ,,Alo!”.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

beba

08.01.2021 07:59

Bezobrazno je reci " neokupan" jer se ljudi sigurno istusiraju po dolasku, ali se slazem za "lose oblacenje". Obozavala sam duge haljine za pozoriste i uzasnula se kada sam prvi put videla farmerice i tenis patike u sali...

mile

08.01.2021 11:30

pogledaj se ,izgledas tako neuredno