Dragana Kosjerina
Screenshoot RTS
Dragana Kosjerina

Screenshoot RTS

Dragana Kosjerina, Foto: Screenshoot RTS

Dragana Kosjerina otputovala je sa dečkom Bojanom Perduvom u Atinu, gde ju je zaprosio kada se najmanje nadala.

"Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: "Iznenadio me je". Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način", kratko je rekla Dragana ne skidajući osmeh sa lica.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu pomogli da romantični moment napravi filmskim.

Ostatak boravka u Atini, Bojan se potrudio da bude dodatno romantičan, a večere koje joj je priređivao, samo su scene koje govore da šarmantni stomatolog, važi za džentlmena koju svoju dragu obasipa pažnjom i ljubavlju.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) Lis 28, 2019 u 1:20 PDT

 

Iako se retko pojavljuju u javnosti i Dragana privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ona o Bojanu sa puno emocija govori.

"Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo", rekla je Dragana.

Džoni Štulić žestoko spustio Neleta Karajlića: Zašto sviraš kad ne znaš?!

AUTOR: Nedeljnik / R.J. DATUM I VREME: 29.10.2019. 11:51 Anegdota koju nikad neće zaboraviti... Foto: printscreen O fenomenu grupe "Azra", njenom lideru Džoniju Štuliću, novom talasu, jugoslovenskom rokenrolu i tadašnjoj rok kritici, na završenom Sajmu knjiga u Beogradu, govorili su Ivan Ivačković, rok publicista, novinar i autor knjige "Između krajnosti" ("Laguna"), kao i roker i pisac Nele Karajlić.

 

Podsetimo, voditeljka i uspešni stomatolog su se upoznali pre dve godine i uplovili u ljubavnu vezu. Iako retko govori o ljubavi, Dragana nije štedela reči kada je otkrila čime ju je to Bojan osvojio.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) Lip 29, 2019 u 8:06 PDT

 

"To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije", poručila je kroz osmeh Dragana Kosjerina.

BONUS VIDEO:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!