Neda Arnerić
Dejan Briza/Alo!
Neda Arnerić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Glumica Neda Arnerić je pre samo tri meseca u dirljivom intervju otkrila malo poznate detalje iz svog života. 

Glumica je tada ispričala da je uvek bila zrelija od svojih vršnjaka, i da je sa svojim starijim bratom Predragom uvek pravila zavrzlame. Iako je oduvek želela da ima sina, to se nikada nije ostvarilo.

- Ma koliko god sam želela da imam svoje dete, maltene sam srećna što ga nemam. Podizati zdravo dete u ovako nezdravim uslovima zaista je neverovatna odgovornost. Ništa mi se ne sviđa ovaj 21. vek i bolje je što sam ušla u njega bez dece - izjavila je dodajući da je već uveliko baka bratovoj i muževljevoj deci.

Neda Arnerić

Alo!

Foto: Alo!

 U pomenutom intervjuu se osvrnula i na period koji je provela u bolnici, prošle godine, kada pojedini prijatelji nisu bili uz nju.

- Ljudi su prestali da mi se javljaju dok sam bila u bolnici da me ne bi uznemiravali. Kada sam došla iz bolnice, oni se i dalje nisu javljali, trebalo je da okrenem veliki broj telefona i svima kažem "Vi me ne uznemiravate, vi ste meni potrebni", a ja sam okrenula samo nekoliko brojeva i čula istu priču: "Tvoj telefon je bio isključen, nismo mogli da te dobijemo". Naravno da nisu mogli, jer sam bila dva i po meseca u bolnici, a tamo je na sreću, telefon zabranjen. Evo sada sam tu, željna da se vratim u život pozorištu, na filmu i televiziji. Znam da imam šta da pružim - izjavila je ona.

Glumica Neda Arnerić pronađena je mrtva 10. januara u svom stanu. Nju je pronašao brat Predrag, koji je odlučio da je obiđe nakon što se duže vreme nije javljala na telefon. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt, a tragova nasilja nije bilo.

Neda Arnerić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić