Vulkan
Promo
Vulkan

Promo

Vulkan, Foto: Promo

Bliži nam se Dan žena, jedan od najlepših i najvažnijih praznika, koji slavi žensku mudrost, razboritost, nežnost i lepotu duha. Ukoliko još uvek imate nedoumicu šta pokloniti najvažnijim ženama koje vas okružuju, Vulkan izdavaatvo ima sjajne predloge! Predstavljamo vam neke od najaktuelnijih i najčitanijih romana koje možete darivati za Osmi mart. Dodatne ideje pronaći ćete na sajtu www.vulkani.rs.

Damin gambit je priča o Bet Harmon, mladoj ženi koja je postala heroina svog vremena ostvarivši snove i rušeći barijere. Kada je sa osam godina završila u sirotištu, činilo se da je Bet Harmon predodređena za sudbinu sivu i bezličnu poput odeće koju je nosila. Sve dok ne odigra prvu partiju šaha.

U snu sam te volela je idealna knjiga za čitaoce koji vole romane sa do detalja osmišljenim zapletima i spektakularnim raspletom. Francuski bestseler broj 1, drugog najprodavanijeg autora iz te zemlje Mišela Bisija, je knjiga koja se čita u jednom dahu.

Budi samouverena devojka je izbor za ljubitelje knjiga koje govore o tome n koji način se radom na sebi može postići uspeh. Ovo je knjiga koja je potrebna svakoj devojci kako bi ostvarila svoje snove, jer kombinuje najsavremenija naučna istraživanja sa iskustvima devojčica različitog izrasta.

Bestseler Njujork tajmsa Mreža šaputanja, koji se bavi jednom od najaktuelnijih tema koje se tiču modernog društva i savremenog čovečanstva, otkriće nam šta se desi kad se lanac ćutanja prekine.

Devojka koja je pronašla svoje srce je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima. U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Ne propustite priliku da one koje volite obradujete knjigama koje će im pružiti nezamenljive trenutke sreće.

Dok vi mislite na nekog, darujući mu najlepši poklon,Vulkan izdavaatvo misli na vas. Samo do 8. marta, na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite najbolje knjige Vulkan izdavaatva po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatni popust od 8%!

Ukoliko se odlučite za kupovinu tri ili više knjiga, dobijate još 10% popusta! I to nije sve! Za vreme trajanja akcije isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

* Akcija traje do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.

** Kupovinom putem sajta, za vreme trajanja akcije ostvarujete dodatni popust od 8% na redovni popust od 20%. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, dobijate i dodatnih 10% popusta.

*** Isporuka knjiga kupljenih za vreme trajanja akcije na teritoriji Republike Srbije je besplatna.