Danijel Popović
Screenshoot Youtube
Danijel Popović

Screenshoot Youtube

Danijel Popović , Foto: Screenshoot Youtub

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sledeći u nizu skandala, desio se kada se 1983. godine pojavio na "Evroviziji" i branio boje tadašnje Jugoslavije sa pesmom "Džuli" svi su Danijelu Popoviću predviđali veliku karijeru. Osvojio je četvrto mesto, numera je munjevitom brzinom postale megahit. Ali nekoliko nedelja pre samog takmičenja dogodio se skandal, kada je jedna grupa javnosti negovoala zašto na ovo tačmienje odlazi Danijel, a ne Lepa Brena.

Osamdesetih godina njegova karijera počinje da ide nizbrdo, pa javnost na trenutke zaboravlja na Popovića. Davne 2005. godine razveo se od supruge Sandre Petrž koja je jedna od tri bivše žene sa kojim ima sina Dominika u svojoj knjizi posle razlaza otkrila je da ju je bivši suprug zlostavljao.

Danijel Popović

Screenshoot Youtube

Danijel Popović , Foto: Screenshoot Youtube

"Sreli smo se slučajno, rekao mi je da je nesrećan i da sam ja ono što je tražio ceo život. Bili smo zajedno 14 godina, od čega pet u braku, teškom i napornom, koji sam više puta pokušavala da prekinem. Sakrivao me je i kada nam se već rodilo dete, jednom čak i pred ćerkom iz prvog braka, kad se pravio da nas ne poznaje. Kad bih zatrudnela, terao me je na abortuse, ali treći put ga nisam poslušala. Najgrublji je postao kad sam dobila njegovo prezime jer me je tako obeležio kao svojinu", glasi deo iz knjige.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Nakon toga, 2013. godine je izjavio da je 2005. godine nakon razvoda sreću pronašao u četvrtom brak sa suprugom Aleksandrom, ali i da živi od socijalne pomoći u Ljubljani.

 

Danijel Popović

Screenshoot Youtube

Danijel Popović , Foto: Screenshoot Youtube